Facebook Pixel Σοκαρισμένος από την αποχώρηση Μπλατ ο Κεμζούρα - Ατάκα και για την διοίκηση!
| 2019-10-07 15:04:00

Σοκαρισμένος από την αποχώρηση Μπλατ ο Κεμζούρα - Ατάκα και για την διοίκηση!

Sportdog Team
Σοκαρισμένος από την αποχώρηση Μπλατ ο Κεμζούρα - Ατάκα και για την διοίκηση!

Θα κάτσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός προπονητής ο Λιθουανός.

Σοκαρισμένος από την απόφαση των Αγγελόπουλων να λύσουν την συνεργασία τους με τον Ντέιβιντ Μπλατ εμφανίστηκε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αμερικανοϊσραηλινού στον Ολυμπιακό, Κεστούτις Κεμζούρα.

«Ήμουν σοκαρισμένος. Πιστεύω όλοι μας νιώσαμε έτσι. Η ομάδα δεν έπαιζε όπως θα θέλαμε, όχι όπως θα περιμέναμε, αν και υπήρχαν λόγοι γι’ αυτό. Δεν θα πω κάτι καινούριο, αλλά προετοιμαστήκαμε με την μισή ομάδα, γιατί έλειπαν πολλοί παίκτες στις εθνικές ομάδες και είχαμε πολλά νέα πρόσωπα. Όταν ήρθαν όλοι, θέλαμε χρόνο για να καταλάβουν όλοι το τι, πού και πώς. Δεν θέλαμε τέτοια αποτελέσματα, ήμασταν και εμείς απογοητευμένοι και σκεφτόμασταν ποιες αλλαγές να κάνουμε. Πιστεύαμε πως θα έχουμε περισσότερο χρόνο, αλλά η διοίκηση είχε διαφορετική άποψη. Όμως έτσι είναι η ζωή. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την απόφαση των ιδιοκτητών. Εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις κι εμείς πρέπει να ζήσουμε με αυτές. Πρέπει να προχωρήσουμε», τόνισε αρχικά ο Λιθουανός που θα κάτσει στον πάγκο των Πειραιωτών για τα επόμενα τουλάχιστον δύο ματς ως υπηρεσιακός.



Όσο για το γεγονός ότι θα τον διαδεχτεί προσωρινά; «Αστειευτήκαμε πως είχαμε επιβιώσει και σε δυσκολότερες συνθήκες. Ίσως κι εγώ να μην έκανα καλά τον ρόλο μου. Δεν ήταν μόνο δικό του το λάθος, αλλά ο κόουτς είναι αυτός που πάντα παίρνει όλη την ευθύνη. Όμως όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Για τα καθήκοντα υπηρεσιακού που ανέλαβε είπε: «Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα για δύο ματς, μέχρι τώρα. Αυτό είναι το καθήκον μου. Ο Ντέιβιντ ήταν αυτός που με πήρε στον Ολυμπιακό και του είμαι ευγνώμων, όπως και για πολλά στην καριέρα μου. Μου έδωσε πολλά, αλλά τώρα οφείλω να αναλάβω την ομάδα, δεν γίνεται να φύγω και να τα πετάξω όλα. Νιώθω πως έχω ένα καθήκον. Δεν χωρίσαμε σαν άνθρωποι και είπε πως θα με βοηθήσει σε ό,τι χρειαστώ, δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή έχω άλλα προβλήματα. Πώς θα προετοιμάσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο για τον αγώνα της Παρασκευής. Έχω πολλές σκέψεις, αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Κάθε προπονητής θέλει να φέρει τις ιδέες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags