Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Οι Αγγελόπουλοι έφεραν κούπες, αλλά..." - Αντιδράει ο κόσμος – Το γυρίζει ο Ολυμπιακός χωρίς Μπλατ;
Μπάσκετ
| 2019-10-07 22:43:00

"Οι Αγγελόπουλοι έφεραν κούπες, αλλά..." - Αντιδράει ο κόσμος – Το γυρίζει ο Ολυμπιακός χωρίς Μπλατ;

Sportdog Team
"Οι Αγγελόπουλοι έφεραν κούπες, αλλά..." - Αντιδράει ο κόσμος – Το γυρίζει ο Ολυμπιακός χωρίς Μπλατ;

Οι αναγνώστες του SportDog.gr έδωσαν απαντήσεις!

Ολυμπιακός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό από το βράδυ της Παρασκευής και τη βαριά ήττα από τη Βιλερμπάν στην πρεμιέρα της Euroleague.

Το Sportdog.gr παρακολουθώντας το ρεπορτάζ σας ενημερώνει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με διαδοχικά θέμα όλες τις πληροφορίες από το Λιμάνι και φυσικά τα όσα «τρέχουν» μετά το διαζύγιο με τον Ντέιβιντ Μπλτ. Μάλιστα, εδώ διαβάσατε αποκλειστικά και τη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές και το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ, το οποίος στη συνέχει έπαιξε σε όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και στην Ισπανία!

Το Sportdog.gr ωστόσο εκτός από τα ρεπορτάζ που σας μετέφερε, με τελευταίο το «χτύπημα»... αλά Πιτίνο που σκέφτονται οι Αγγελόπουλοι, αποφάσισε να σας δώσει την μπάλα και να παίξετε στο δικό σας παρκέ.

Όπως συνηθίζουμε το τελευταίο διάστημα, μέσω των Social Media και της ανανεωμένης σελίδας μας στο Instagram, με διαδοχικά Polls ζητήσαμε τη γνώμη σας για όλα όσα συνέβησαν στον Ολυμπιακό και από εκεί βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα για το κλίμα που επικρατεί και στις τάξεις των οπαδών.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «δημοσκόπηση» που... έτρεχε μέχρι το βράδυ της Δευτέρας στα stories του Sportdog.gr στο Instagram σε ποσοστό 45-55 ο κόσμος δεν θεωρεί ότι η αποχώρηση Μπλατ θα αλλάξει σημαντικά την κατάσταση στην ομάδα, ενώ στο Post μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Βιλερμπάν, οι περισσότεροι έγραψαν πως οι βασικοί υπεύθυνοι για την εικόνα του Ολυμπιακού είναι οι ιδιοκτήτες του και στη συνέχεια ο προπονητής.



Σας μεταφέρουμε ενδεικτικά κάποια σχόλια:

-Αγγελόπουλοι έφεραν τις Ευρωλιγκες αυτοί για το πως είναι τώρα ο Ολυμπιακός κ αυτοί αν πάει ξανά καλά ο Ολυμπιακός

-Πρόεδροι κ προπονητής. 80-20

-Οι πρόεδροι 100/100

-Μπορεί να σεβόμαστε τον άνθρωπο Μπλατ για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάζει, σαν προπονητής είναι πολύ λίγος και δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Τόσο η περσινή όσο και η φετινή κατάντια είναι δικά του έργα.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα ακόμα Poll στο Insgram του Sportdog.gr, στο οποίο ζητάμε την άποψή σας σχετικά με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Ποιον βλέπετε ή ποιον θα θέλατε; Μπείτε, κάντε ένα follow και σχολιάστε ΕΔΩ


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον τον επόμενο προπονητή του μετά το «διαζύγιο» με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Εσείς ποιος πιστεύετε από τους Μπαρτζωκα, Παινιτζιάνι, Πασκουάλ, Γιαννάκη, Τόμιτς και Γκέρσον που ακούγονται, είναι ο ιδανικότερος για τον πάγκο των Ερυθρολεύκων; #olympiakos#olympiacos#olympiacosbc#olynews#euroleague#basketball#weareolympiacos#togetherwefight#olympiakosfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sportdog.gr (@sportdog.gr) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags