Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Κάνουν ΄δωρο... Έισι Λο στο νέο προπονητή - Δίνουν 600.000 για δύο παίκτες
| 2019-10-08 18:04:00

"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Απίστευτο "δώρο" στον αντι-Μπλατ - Φέρνουν... Λο, δίνουν 600.000!

του Pick n' Scroll
"Τρελάθηκαν" οι Αγγελόπουλοι - Απίστευτο "δώρο" στον αντι-Μπλατ - Φέρνουν... Λο, δίνουν 600.000!

Φουλ αντεπίθεση στο λιμάνι. Όλα για όλα. Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει την ομάδα του, όπως έδειξε και με την ανακοίνωσή της η Θύρα 7. Την ίδια ώρα περιμένει με αγωνία το όνομα του επόμενου προπονητή. Θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας; Ο Τσάβι Πασκουάλ; Θα μείνει ο Κεμζούρα; ‘Η θα έρθει προπονητής από το ΝΒΑ;

Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο μεγάλος στόχος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τους λόγους, που σε όλους είναι γνωστοί. Δεν είναι εύκολη η επιστροφή για τον Ελληνα προπονητή, αλλά και ο τελευταίος δεν φαίνεται να έχει και πολλές άλλες περιπτώσεις μπροστά του. Περιπτώσεις, δηλαδή, μεγάλων ομάδων, που θέλει.

Η δυσκολία με τον Τσάβι Πασκουάλ έχει να κάνει με το ότι περιμένει την Μπαρτσελόνα. Περιμένει να αδειάσει ο πάγκος, αν και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει ισχυρούς συμμάχους στην καταλανική ομάδα.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» και το σταφ, που έχει απομείνει, ρίχνει ματιές στην αγορά, καθώς είναι σίγουρο ότι θα γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφική κίνηση. Το ΝΒΑ έχει αρχίσει τα «κοψίματα» και ήδη κάποιοι παίκτες είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν την τύχη τους στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής δεν έχουν «κοπεί» αξιόλογοι παίκτες, παίκτες, δηλαδή, που στην Ευρώπη θα κάνουν την διαφορά.

Κάτι τέτοιο, όμως, θα γίνει τις επόμενες μέρες και οι προπονητές του Ολυμπιακού έχουν ανοιχτά τα μάτια τους και τα αυτιά τους.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη στυλ Εϊσι Λο, όταν ανακάτεψε την τράπουλα και πήρε την μεγάλη Ευρωλίγκα το 2012.

Τέτοιες μαντεψιές βέβαια δεν γίνονται κάθε φορά, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, ώστε την ίδια ώρα να ικανοποιήσουν και τον κόσμο τους, που είναι στα κάγκελα.

Σε όποιον προπονητή και να έρθει, η ΚΑΕ θα δώσει περίπου 600.000 δολλάρια για την απόκτηση δύο παικτών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Φοβερό νέο για Μαρινάκη - Πήρε αυτό που ήθελε - Τώρα θα τα σαρώσει όλα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags