Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι "φτιάχνουν" τον... Σκάιλς οι Αγγελόπουλοι - Τρελαίνει ο "φονιάς" Ουέμπστερ, "μπαμ" με νέο Ντόρσεϊ!
| 2019-10-09 18:10:00

"Φτιάχνουν" τον... Σκάιλς οι Αγγελόπουλοι - Τρελαίνει ο "φονιάς" Ουέμπστερ, "μπαμ" με νέο Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
"Φτιάχνουν" τον... Σκάιλς οι Αγγελόπουλοι - Τρελαίνει ο "φονιάς" Ουέμπστερ, "μπαμ" με νέο Ντόρσεϊ!

Παίζουν τα... ρέστα τους. Δύο "χτυπήματα" στο ΣΕΦ. Μόνο εδώ...

Ολυμπιακός: Από προχθές είχαμε αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις δύο Αμερικάνων προπονητών από το ΝΒΑ και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση με την αποκάλυψη του ονόματος του Σκοτ Σκάιλς. 

Ο κάποτε παίκτης και προπονητής του ΠΑΟΚ με τη μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ (ως παίκτης και ως προπονητής) είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού οι Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπό του μία πολύ καλή περίπτωση. Βλέπουν τον άνθρωπο που θα βάλει αρχές τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στο παρκέ.

Έχει να δουλέψει σχεδόν τρία χρόνια, αλλά το μπάσκετ δεν ξεχνιέται. Συν τοις άλλοι,ς η πορεία του είναι τεράστια και δεν είναι και μεγάλος σε ηλικία. Είναι 55 ετών.

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ούτε με τον Σκάιλς, ούτε με τον Μπαρτζώκα. Σίγουρα, όμως, όποιος και να αναλάβει, θα αλλάξει πράγματα και στο ρόστερ. Θα αποκτηθεί, δηλαδή, ένας γκαρντ και ένας σέντερ.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε τονίσει ότι ο σπουδαίος Νεοζηλανδός, Κόρεϊ Ουέμπστερ, είναι ένας παίκτης που θα ταίριαζε απόλυτα στον Ολυμπιακό. Ο Ουέμπστερ έκανε μεγάλες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο (κόντρα στην Ελλάδα είχε βάλει 31 πόντους με 7/12 τρίποντα - δειτε το ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω), τον ήθελε η Νταρουσάφακα, αλλά δεν τον άφησε η ομάδα του, οι Μπρέικερς.

Τα ξημερώματα ο έμπειρος γκαρντ έκανε νέα μεγάλη εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στους Γκρίζλις. Απέναντι στην ομάδα του ΝΒΑ ο Ουέμπστερ σημείωσε με τη φανέλα των Μπρέικερς 19 πόντους, δείχνοντας για μία ακόμη φορά το ταλέντο του στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί μαζί του, όταν βρει νέο προπονητή και αποφασίσει να πάρει παίκτες.

Όπως και να έχει, οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούν την αγορά του ΝΒΑ, θέλοντας να βρουν τον νέο... Εϊσι Λο και τον νέο Τζόι Ντόρσεϊ, που τους οδήγησαν στην Ευρωλίγκα του 2012.


***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο αυτό που πέτυχε ο Μαρινάκης - Έτσι εκτοξεύει τον Ολυμπιακό - Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags