Facebook Pixel Ατακάρα Βεζένκοφ πριν το ματς με Βαλένθια: «Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μια βδομάδα...»
| 2019-10-10 16:21:00

Ατακάρα Βεζένκοφ πριν το ματς με Βαλένθια: «Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μια βδομάδα...»

Sportdog Team
Ατακάρα Βεζένκοφ πριν το ματς με Βαλένθια: «Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μια βδομάδα...»

Όσα είπε μετά την ήττα από την Βιλερμπάν και την αποχώρηση του Μπλατ.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ και εξήγησε το τι πρέπει να κάνει κόντρα στην Βαλένθια για να συνέλθει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Βιλερμπάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των Πειραιωτών: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Με την εμφάνιση που κάναμε (σ.σ στη Βιλερμπάν), δώσαμε αυτή την αίσθηση (σ.σ ότι η ομάδα δεν είναι καλά). Εμείς φταίμε, είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα. Ζούμε και στην Ελλάδα, όλα κρίνονται γρήγορα, έχουμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε όμως. Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μία εβδομάδα.

Πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ πάθος και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.

Όταν φεύγει ο προπονητής, οι παίκτες δένονται περισσότερο. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για μία μάχη που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.

Εγώ την είδα και με την Μπιλμπάο (σ.σ τη Βαλένθια). Δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά είναι δεμένοι, παίζουν χρόνια μαζί, έχουν καλούς παίκτες. Δεν παίζουμε και εμείς καταπληκτικά! Πρέπει να κάνουμε τα βασικά του μπάσκετ, να δείξουμε καρδιά και μυαλό, ώστε να υπάρξει και η ηρεμία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags