Facebook Pixel Σπουδαίες δηλώσεις για Μπλατ: «Από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί - Αυτό που έμαθε»
| 2019-10-11 14:30:00

Σπουδαίες δηλώσεις για Μπλατ: «Από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί - Αυτό που έμαθε»

Sportdog Team
Σπουδαίες δηλώσεις για Μπλατ: «Από τους καλύτερους που έχω συνεργαστεί - Αυτό που έμαθε»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού;

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ντέιβιντ Μπλατ ο σέντερ της Χίμκι, Τιμοφέι Μοζγκόφ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sportsrabbi.com.

«Το πιο σημαντικό που έχω μάθει από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ είναι ότι πρέπει πάντα να είσαι θετικός. Πάντα τόνιζε ότι δεν έχει σημασία πώς πάει το παιχνίδι, είτε κερδίζεις είτε χάνεις, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός στο παιχνίδι και το παιχνίδι θα είναι αληθινό για σένα. Αυτές είναι οι αρχές του όταν κάναμε προπόνηση», είπε αρχικά ο Ρώσος σέντερ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα να τον δω στην υπάρχουσα κατάσταση. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και είναι κομμάτι της ζωής μου. Στην ουσία είναι κομμάτι μου και έχει πάντα μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου».

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πάντα πίστευε στις δυνατότητες του Μοζγκόφ και όπως τονίζει ο Ρώσος σέντερ «Μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι στον κόσμο και να παίξω μπάσκετ. Πάντα πίστευε σε μένα και πάντα ήταν δίπλα μου».

Κλείνοντας, ο Μοζγκόφ έστειλε το δικό του μήνυμα στον 60χρονο κόουτς, με αφορμή το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. «Ελπίζω ότι μπορεί να παλέψει, να παλέψει την ασθένειά του και να είναι δυνατός. Όλες οι προσευχές μου είναι μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags