Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός γυρίζει του χρόνου - Παίρνει νέο Σπανούλη και Πρίντεζη
| 2019-10-14 15:55:00

Φοβερή επένδυση Αγγελόπουλων - Ηχηρή επιστροφή του χρόνου - Παίρνει νέο Σπανούλη και Πρίντεζη!

του Pick n' Scroll
Φοβερή επένδυση Αγγελόπουλων - Ηχηρή επιστροφή του χρόνου - Παίρνει νέο Σπανούλη και Πρίντεζη!

Γιατί πανηγυρίζουν στο ΣΕΦ. Σκάνε έξυπνες βόμβες. "Τρέμουν" όλοι.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε ηρεμία μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια, στο ντεμπούτο του Κεστούτις Κεμζούρα στον πάγκο της ομάδας. Οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν ακόμη καλύτερη τη ζωή τους, αν αξιοποιήσουν το νέο βατό ματς που έχουν μπροστά τους με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ.

Γενικά είναι χαρούμενοι αυτές τις μέρες, αφού βλέπουν να προχωράει και μία μεγάλη επένδυση που έχουν κάνει. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στα 22 του χρόνια, είναι από το καλοκαίρι παίκτης του Ολυμπιακού.

Επειδή, όμως, αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή και δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας, που επέστρεψε στην Α1.

Ο διεθνής φόργουορντ μέχρι στιγμής πηγαίνει καλύτερα από ό,τι θα περίμενε κανείς. Το αποκορύφωμα ήταν το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου μαζί με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έκαναν τη διαφορά και ο Ιωνικός πήρε μεγάλη και εύκολη νίκη.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε σε αυτό τον αγώνα 16 πόντους και 5 ριμπάουντ, σκορπώντας ενθουσιασμό όχι μόνο στον Ιωνικό, αλλά και στον Ολυμπιακό, ο οποίος από του χρόνου θα τον έχει στο ρόστερ του.

Ο 22χρονος διεθνής αρχίζει και πατάει καλύτερα πλέον στα πόδια του, δείχνοντας έτσι όπως πρέπει τα πλούσια προσόντα, που ούτως ή άλλως διαθέτει.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με τον νεαρό έχει και την αναπτυξιακή ομάδα στην Α2. Εκεί, δεν θέλει να του βγουν 5-6 παίκτες. Ξέρει ότι δεν γίνεται αυτό. Υπάρχει, όμως, ο σπουδαίος Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αν καταφέρει να αναδειχθεί και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι ευτυχισμένοι. Από τα υπόλοιπα νέα παιδιά της αναπτυξιακής ομάδας, δύσκολα θα κάνει κάποιος το παραπάνω βήμα. Κρατάμε μία πισινή για τον Νίκο Αρσενόπουλο.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να ξαναχτίσει ελληνικό κορμό και η προσπάθειά του είναι σε καλό δρόμο. Πόσα χρόνια άλλωστε θα συνεχίσουν να παίζουν ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής - Ούτε Μπαρτζώκας, ούτε Σκάιλς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags