Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποιος Πασκουάλ; "Καθάρισε" ξένο άσο ο Κεμζούρα - Παίρνει... Μπιρτς και "φτιάχνει" Σπανούλη!
Μπάσκετ
| 2019-10-16 20:02:00

"Γράφει" Πασκουάλ ο Κεμζούρα - "Καθάρισε" ξένο άσο - Παίρνει... Μπιρτς και "φτιάχνει" Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
"Γράφει" Πασκουάλ ο Κεμζούρα - "Καθάρισε" ξένο άσο - Παίρνει... Μπιρτς και "φτιάχνει" Σπανούλη!

Είναι... τελειωμένος. "Μπαμ" μετά τη Ζενίτ. Έρχεται Γολγοθάς.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Ζενίτ, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΣΕΦ. Η νίκη είναι μονόδρομος και για να πατήσει καλύτερα στα πόδια του, αλλά και για να μείνει σε τροχιά οκτάδας.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τους Ρώσους, θέλοντας να δώσει ανάλογη συνέχεια της εντυπωσιακής του πρεμιέρας στο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι στην Ελλάδα, ακούγονται διάφορα, αλλά ο Λιθουανός δεν βλέπει τίποτε άλλο παρά τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ.

Παράλληλα, αυτός και το επιτελείο του ρίχνουν ματιές και στις πολλές προτάσεις που τους έχουν γίνει για σέντερ. Ο Ιθαν Χαπ πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν βγει εδώ και μέρες στην αγορά για να βρουν αντικαταστάτη.

Δεν θέλουν παίκτη που να παίζει με πλάτη στο καλάθι. Τέτοιον έχουν και είναι από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα (Μιλουτίνοφ). Θέλουν έναν πολύ αθλητικό ψηλό, στο στυλ του Μπιρτς και του Οθέλο Χάντερ, που είχαν παλιότερα. Ο Σπανούλης θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής και στο παιχνίδι του χρειάζεται έναν τέτοιο σέντερ, ώστε να παίζουν το αγαπημένο του πικ εν ρολ.

Ο Κεμζούρα βλέπει τα "κοψίματα" του ΝΒΑ, αλλά έχει ξεχωρίσει και μερικές περιπτώσεις παικτών που έπαιζαν πέρυσι στην Ευρώπη αλλά και στην Κίνα.

Η τελική επιλογή θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Ζενίτ, όπου αρχίζουν και τα πιο δύσκολα για τους Πειραιώτες, καθώς στη συνέχεια έχουν να αντιμετωπίσουν Μπασκόνια, ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Εφές και Ζαλγκίρις. Και με μόνο σέντερ τον Μιλουτίνοφ δεν βγαίνει αυτός ο Γολγοθάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες στο Λιμάνι - Επιστροφή έκπληξη στο ΣΕΦ - Θέλει Ολυμπιακό... σαν τρελός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags