Facebook Pixel Νίκησε τη Ρεάλ η Ζαλγκίρις με φοβερό ΛεΝτέι!
Μπάσκετ
| 2019-10-17 21:57:00

Σόκαρε τη Ρεάλ η Ζαλγκίρις με εκπληκτικό ΛεΝτέι!

Sportdog Team
Σόκαρε τη Ρεάλ η Ζαλγκίρις με εκπληκτικό ΛεΝτέι!

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πήρε η ψυχωμένη Ζαλγκίρις, επικρατώντας με σκορ 86-73 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας και πάλι σε μεγάλη μέρα τον Ζακ ΛεΝτέι.

Με όπλο την κατάμεστη Ζαλγκίριο Αρένα που της έδωσε εξτρά ώθηση η Ζαλγκίρις ξεκίνησε πιάνοντας στον ύπνο την βασίλισσα περνώντας διψήφια διαφορά πολύ νωρίς στο παιχνίδι (12-2), ωστόσο η ομάδα του Λάσο συνήλθε άμεσα για να μειώσει στους 3 στην λήξη του δεκαλέπτου (18-15).

Στην δεύτερη περίοδο το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις πολύ σκληρές άμυνες με το σκορ να μένει χαμηλά και καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει για το 38-34 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ποιότητα τους και έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση να διασπάσουν την πολύ καλή άμυνα της ομάδας του Γιασικεβίτσιους, με την τρίτη περίοδο να τους βρίσκει μπροστά με 3 (57-60). 

Στην τέταρτη περίοδο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και ήταν πολύ καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ παίρνοντας την νίκη με το τελικό 86-73. 

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος είχε 26 πόντους και 8 ριμπάουντ με τον Χέιζ να σταματάει στους 15 πόντους.

Για την Ρεάλ, η οποία είχε πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση πρώτος σκόρερ ήταν ο Ράντολφ με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 38-34, 57-60, 86-73

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags