Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-"φωτιά" από Δημήτρη Κοντό για Πεδουλάκη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
| 2019-10-18 12:19:00

Ατάκα-"φωτιά" από Δημήτρη Κοντό για Πεδουλάκη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Ατάκα-"φωτιά" από Δημήτρη Κοντό για Πεδουλάκη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Τι συμβαίνει με τον προπονητή των Πράσινων.

Καμία αντίδραση δεν υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο από τις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν έχει βγει το παραμικρό από το διοικητικό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πω αν είναι σε κρίση ή όχι, αλλά είναι σε πρόβλημα σε ό,τι έχει να κάνει με τον βασικό του στόχο, την πρόκριση στα playoffs. Μένουν πάρα πολλά παιχνίδια αλλά έχουν χαθεί δύο ματς που είχε υπολογίσει ότι θα τα πάρει. Θα τις βρει αυτές τις νίκες αλλού;», ανέφερε.

Όσο για τους λόγους της ήττας; «Είναι ανεξήγητη η αστοχία του Παναθηναϊκού στο τρίποντο, ενώ στην Αρμάνι βγήκαν τα πάντα στην επίθεση. Τα πρώτα βιολιά του Παναθηναϊκού πλην του Καλάθη είναι σε κάθετη πτώση. Ο Ράις ήταν πολύ κακός και ο Φρεντέτ έμεινε στον πάγκο σχεδόν σε όλη την τέταρτη περίοδο, μέχρι και την τελευταία επίθεση. Χθες ήταν κακός για πρώτη φορά φέτος και ο Τόμας».

Αναφορικά με την τελευταία επίθεση είπε: «Είναι απόφαση του προπονητή να πάει η μπάλα στον Καλάθη. Όμως έπαιξε ο Παναθηναϊκός δύο ματς σε μία κατοχή και η μπάλα δεν άλλαξε χέρια ούτε μία φορά. Έγινε απόλυτα προβλέψιμος και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έπρεπε να πάρει την μπάλα ο Καλάθης, αλλά να πάει στον… δολοφόνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags