18/10/19 - 15:07

Τρομερή δήλωση Μπερτομέου για τον Ολυμπιακό - Τι είπε για ελληνικό πρωτάθλημα και Μπλατ

Όλα όσα δήλωσε.

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση Μπερτομέου για τον Ολυμπιακό - Τι είπε για ελληνικό πρωτάθλημα και Μπλατ
2.235views 0shares

Euroleague: Ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Τελ Αβίβ, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και το πρόβλημα που έχει προκύψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Όπως είπαμε πριν από μερικούς μήνες, δεν μπορούμε να ελέγξουμε το τι συμβαίνει στις εγχώριες λίγκες. Είναι μια συνέπεια κάποιου πράγματος που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να αναμειχθούμε. Δεν το βλέπουμε αυτό ως παράδειγμα ή τάση για τις ομάδες μας. Το γεγονός ότι πλέον έχουμε 18 ομάδες δημιουργεί μία καλή ισορροπία μεταξύ της ποιότητας των ομάδων και της συμβατότητας της λίγκας με τα εθνική πρωταθλήματα. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε περαιτέρω, αυτό θα γινόταν μόνο σε μία κατάσταση, κατά την οποία οι σύλλογοι δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα συμβεί αυτό". 

Τέλος πρόσθεσε για τον Μπλατ: "Ο Ντέιβιντ είναι ένας από τους πιο ωραίους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Με έχει εκπλήξει πολλές φορές. Και ως προπονητής και ως άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που μας μαθαίνει πράγματα και το πώς να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Δεν είμαστε χαρούμενοι που πλέον λείπει από τα παρκέ και δεν προπονεί κάποια ομάδα. Σίγουρα μας λείπει".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ