Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πέσιμο" σε Σπανούλη - Έρχεται γκαρντ-βόμβα - Ποιοι φεύγουν οριστικά - "Φωνάζουν" τον Μαρινάκη!
| 2019-10-19 18:02:00

"Πέσιμο" σε Σπανούλη - Έρχεται γκαρντ-βόμβα - Ποιοι φεύγουν οριστικά - "Φωνάζουν" τον Μαρινάκη!

του Pick n' Scroll
"Πέσιμο" σε Σπανούλη - Έρχεται γκαρντ-βόμβα - Ποιοι φεύγουν οριστικά - "Φωνάζουν" τον Μαρινάκη!

Στα... κάγκελα ο κόσμος. Δύο "γλιτώνουν" μόνο. Φήμες-φωτιά για ΚΑΕ.

Ολυμπιακός: Με αντίπαλο τη Βαλένθια ο Ολυμπιακός έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία στον κόσμο του. Ήταν καταιγιστικός στο ντεμπούτο του Κεστούτις Κεμζούρα και πολλοί φίλοι του πίστεψαν ότι οι άσχημες μέρες ανήκουν στο παρελθόν.

Χθες, όμως, οι Πειραιώτες έκαναν τρία βήματα πίσω, παρουσιάζοντας πολύ άσχημο πρόσωπο και χάνοντας από μία πολύ κατώτερη ομάδα, όπως είναι η Ζενίτ.

Ο προβληματισμός επανήλθε στο προσκήνιο και σχεδόν όλοι είναι υπό κρίση. Με εξαίρεση ίσως τον Μιλουτίνοφ και τον Κόνιαρη. Ακόμη και με τον Σπανούλη τα έβαλαν αρκετοί φίλαθλοι, κατηγορώντας τον για "κατάχρηση εξουσίας".

Η ζωή προχωράει, οι Ερυθρόλευκοι πρέπει να προχωρήσουν και οι αλλαγές είναι μπροστά. Θα πάρει σίγουρα έναν γκαρντ και έναν πάουερ-φόργουορντ.

Και όσον αφορά στον γκαρντ ο Τόνι Ντάγκλας και ο Νόρις Κόουλ είναι οι εκλεκτοί. Είναι αυτοί, που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του Μπόλντγουϊν, που είναι στη πόρτα της εξόδου.

Ο Κόουλ είναι πιο μεγάλος σκόρερ, ο Ντάγκλας είναι καλύτερος οργανωτής. Και οι δύο είναι παίκτες με θητεία στο ΝΒΑ. Μάλιστα ο Κόουλ έχει πάρει δύο πρωταθλήματα με τους Χιτ.

Στο μέτωπο του σέντερ οι δυσκολίες είναι μεγάλες, καθώς δεν υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες λύσεις. Ο Ολυμπιακός μάλλον θα πρέπει να ψάξει στην αγορά του ΝΒΑ για να πετύχει τον στόχο του. Ο Ογκουστιν Ρούμπιτ είναι εκείνος, που θα φύγει, ενώ είναι πιθανό να τον ακολουθήσει και ο Ιθαν Χαπ.

Οι Αγγελόπουλοι είναι εκείνοι που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Ο καιρός έχει γυρίσματα και εκεί που οι Αγγελόπουλοι ήταν Θεοί για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τώρα δεν είναι στο αντίθετο άκρο. Έχουν, όμως, στεναχωρήσει τους φίλους της ομάδας με την τακτική τους και με τις αποφάσεις τους.

Τόσο πολύ, που κάποιοι μιλάνε για ανάληψη και της ΚΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκούπα" οι Αγγελόπουλοι - Διώχνουν παίκτες - Έως και τέσσερις αποχωρήσεις - Διαβάστε ονόματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags