Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνουν "θηρίο" οι Αγγελόπουλοι – Τον έκοψαν από το ΝΒΑ – Μόνο έτσι ο Τόμιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-22 17:34:00

Αποκάλυψη: Φέρνουν "θηρίο" οι Αγγελόπουλοι – Τον έκοψαν από το ΝΒΑ – Μόνο έτσι ο Τόμιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη: Φέρνουν "θηρίο" οι Αγγελόπουλοι – Τον έκοψαν από το ΝΒΑ – Μόνο έτσι ο Τόμιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέχουν για την πρώτη μεταγραφή, σκέψεις και για προπονητή.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι μένει ο Κεστούτις Κεμζούρα, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει το σκηνικό, καθώς ο Μίλαν Τόμιτς έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Προφανώς δεν είναι να γίνει κάτι άμεσα, αλλά αν τα αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» στα επόμενα παιχνίδια δεν είναι τα πλέον ιδανικά, «παίζει» το ενδεχόμενο ο Τόμιτς να επιστρέψει στον αγαπημένο του Πειραιά.

Παράλληλα, όμως, κινούνται οι διαδικασίες για το ρόστερ. Είτε με Κεμζούρα, είτε με Τόμιτς, είτε με οποιονδήποτε άλλον, ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση και κυρίως στην θέση του σέντερ, όπου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι απελπιστικά μόνος του.

Ο Λιθουανός προπονητής έχει αρκετά ονόματα στην ατζέντα του και μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα κάνει την τελική επιλογή. Ανάμεσα στις περιπτώσεις, που κοιτάει, είναι και ο 25χρονος Γκανέζος, Αμίντα Μπριμά, ο οποίος «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Πέισερς. Ο Μπριμά είναι αθλητικός σέντερ με ύψος 2.13 μέτρα, που παίζει πικ εν ρολ, καρφώνει τις μπάλες και στην άμυνα αλλοιώνει με ευκολία τα αντίπαλα σουτ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι καλοί σέντερ με ευρωπαϊκή εμπειρία δεν υπάρχουν. Και αν υπάρχουν, δεν είναι αυτό, που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει έναν ψηλό, που να είναι διαφορετικός αγωνιστικά από τον Μιλουτίνοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η "σφαγή" του αιώνα: Αυτόν τον παίκτη θέλουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ - Νέος Τσιμίκας!
 

Δείτε τον Αμίντα Μπριμά σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags