Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίσιμες εκτός έδρας μάχες για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό
| 2019-10-24 11:40:00

Κρίσιμες εκτός έδρας μάχες για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Κρίσιμες εκτός έδρας μάχες για Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και το «20 και Κάρφωσες» για τους αγώνες της Euroleague Ζενίτ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Μπασκόνια-Ολυμπιακός.

Μία νίκη και δύο ήττες μετράνε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός. Και οι δύο προέρχονται από εντός έδρας ήττες. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε με 78-79 από την Αρμάνι Μιλάνο και ο Ολυμπιακός με 68-77 στην παράταση από τη Ζενίτ.

Οι «αιώνιοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος. Δίνουν κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απόψε (20:00) με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο Ολυμπιακός αύριο (22:00) με τη Μπασκόνια.

Συνδυασμός νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες της τέταρτης αγωνιστικής της Euroleague, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Μπασκόνια-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο σκόρερ των αγώνων, στο συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τους Over/Under πόντους των παικτών, τη διαφορά πόντων, το ημίχρονο-τελικό (με παράταση), τα τρίποντα των δύο ομάδων, τους head to head πόντους παικτών.

Στα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και σε όλους τους αγώνες της Euroleague, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ την προωθητική ενέργεια «20 και Κάρφωσες».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags