Facebook Pixel Ξέσπαμα "Ζοτς" για τους παίκτες του: "Δεν πιστεύω αυτά που είδα - Να τους δώσω μια βδομάδα off;"
| 2019-10-26 12:45:00

Ξέσπαμα «Ζοτς» για τους παίκτες του: «Δεν πιστεύω αυτά που είδα - Να τους δώσω μια βδομάδα off;»

Sportdog Team
Ξέσπαμα «Ζοτς» για τους παίκτες του: «Δεν πιστεύω αυτά που είδα - Να τους δώσω μια βδομάδα off;»

Έξαλλος μετά την ήττα της Φενέρ από την Αρμάνι.

Πολύ εκνευρισμένος με την εικόνα των παικτών του μετά την ήττα (87-74) από την Αρμάνι Μιλάνο ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πετώντας απίστευτες ατάκες.

«Δεν παίξαμε καλά. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε ετοιμάσει. Πραγματικά τίποτα. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως όλα τα πόιντ γκαρντ μας. Δεν καταλαβαίνω γιατι δουλεύουμε τόσο σκληρά και μετά παίζουμε έτσι. Είναι κρίμα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που είδα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Φενέρ.

«Λένε ότι η Euroleague είναι δύσκολη και ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι. Μετά το ματς του πρωταθλήματος, είχαν δύο μέρες ρεπό. Τι να κάνω; Να τους δώσω μία εβδομάδα off; Μήπως να τους παρακαλέσω και να τους πω να πάμε να παίξουμε γιατί είμαστε καλή ομάδα; Ξέρουν ποιος είμαι. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν βλέπω ούτε έναν παίκτη να μπορεί να καταλάβει στην περιφέρειά μας. Αν οι γκαρντ δεν καταλαβαίνουν τι θέλουμε να παίξουμε, θα είναι όλα πιο δύσκολα. Οι γκαρντ είναι πάντα πιο σημαντικοί στο μπάσκετ από τους ψηλούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags