Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο διπλή "οβίδα" - Έρχεται Έλληνας - Περιμένει ο Τόμιτς - "Κατάρα" η Α2
| 2019-10-26 14:50:00

Νέο διπλό "μπαμ" μετά από Ριντ και Ρότσεστι - Έρχεται Έλληνας - Περιμένει ο Τόμιτς - Γυρίζει Α1;

του Pick n' Scroll
Νέο διπλό "μπαμ" μετά από Ριντ και Ρότσεστι - Έρχεται Έλληνας - Περιμένει ο Τόμιτς - Γυρίζει Α1;

Γιατί αλλάζει επίπεδο. Τι θα γίνει με νέα ήττα. Αποκαλύψεις!

Ο Ολυμπιακός ήταν "λίγος" για ένα ακόμη παιχνίδι χθες στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια με την απογοήτευση να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο στις τάξεις των φιλάθλων του.

Δεν είναι αυτή καθ' αυτή η ήττα. Οι Πειραιώτες κατά το παρελθόν έχουν χάσει ματς πολύ πιο ντροπιαστικά. Το θέμα είναι ότι δεν δείχνουν σημάδια ζωής. Εμφανίζουν μία ομάδα που τις περισσότερες φορές ξέρεις ότι δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Κάτι που φάνηκε και στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν και χθες στην Ισπανία και με τη Ζενίτ στο ΣΕΦ.

Η έλλειψη παικτικής ποιότητας είναι ένας βασικός λόγος, γι' αυτό και οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να βελτιώσουν ό,τι είναι δυνατόν. Στο πλαίσιο αυτό είναι η απόκτηση του σέντερ, Ουίλι Ριντ, ο οποίος, όπως και να παίξει, αποκλείεται να είναι χειρότερος από τον Ιθαν Χαπ.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει και τον Τέιλορ Ρότσεστι. Ο έμπειρος Αμερικάνος γκαρντ επίσης όπως και να παίξει, είναι απίθανο να είναι χειρότερος από τον Ουέιντ Μπόλντγουιν. Ο τελευταίος πήγε στον Πειραιά κατευθείαν από το ΝΒΑ, αλλά παίζει σαν να είναι παίκτης από τη χειρότερη λίγκα του κόσμου. Δεν κάνει καν τα βασικά.

Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτές οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης, για να μην πούμε δύο. Και "παίζει" το ενδεχόμενο, όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, να αποκτηθεί και Έλληνας. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγει από τη Μούρθια, καθώς του το επιτρέπει το συμβόλαιο που έφτιαξε με τους Ισπανούς.

Αν συνεχιστούν οι ήττες για τον Ολυμπιακό στα αμέσως επόμενα παιχνίδια, λογικά θα αρχίσει μία διαδικασία ώστε να φτιάχνεται η ομάδα της επόμενης σεζόν. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα αλλαγή προπονητή με τον Μίλαν Τόμιτς να παραμονεύει.

Αλλά είναι μεγάλο πρόβλημα για τους "ερυθρόλευκους" το ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Δεν μπορεί να τσουλήσει έτσι μία μεγάλη ομάδα. Κι αυτό θα συνεχιστεί, καθώς οι Αγγελόπουλοι έχουν πει ότι με τον Βασιλακόπουλο στην προεδρία της ΕΟΚ δεν θέλουν να ξαναπαίξουν στην Α1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε μεταγραφάρα Μαρινάκη - Δεν το περίμενε κανείς - Το ανακοίνωσε μέσω Facebook! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags