Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στους δύο παίκτες που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός αλλά και σε έναν τρίτο που είναι πολύ πιθανό να έρθει
| 2019-10-27 12:25:00

"Πήρε τριποντάκια - «Φτιάχνει» τον Σπανούλη - Αντι-Κεμζούρα ο Τόμιτς-Στον Αστέρα οι παίκτες"

του Γιώργου Κτενά
"Πήρε τριποντάκια - «Φτιάχνει» τον Σπανούλη - Αντι-Κεμζούρα ο Τόμιτς-Στον Αστέρα οι παίκτες"

"Στηρίξτε Αγγελόπουλους γιατί...". Φοβερός Τ. Κοτζιάς στο sportdog.

Ολυμπιακός: Στους δύο παίκτες που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός αλλά και σε έναν τρίτο που είναι πολύ πιθανό να έρθει, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Τόλης Κοτζιάς.

Ο καλός συνάδελφος μίλησε, ακόμα, για την παραμονή τού Κεμζούρα στην ομάδα και την πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία με άλλον προπονητή, ενώ κάλεσε τους οπαδούς τού συλλόγου να στηρίξουν τούς αδερφούς Αγγελόπουλους, που έχουν προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. 

"Ποντάκιας και τριποντάκιας ο Ροτσέστι - Χρειάζεται τον Ριντ ο Σπανούλης"



"Ο Ρότσεστι είναι παίκτης που τον ήθελε δύο φορές ο Ολυμπιακός κατά το παρελθόν αλλά δεν τον είχε πάρει. Είναι παίκτης που καταλαβαίνει άριστα το παιχνίδι, με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι και στη δημιουργία και στην εκτέλεση. Είναι αριστερόχειρας, αλλά θα παίζει σε μικρά κομμάτια με τον Σπανούλη στην πεντάδα, κι αυτό γιατί δεν είναι δυνατό σημείο κανενός από τους δύο η άμυνα. Είναι ποντάκιας και τριποντάκιας, αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι", είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την περίπτωση του Ριντ:

"Eίναι παίκτης που έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην Αμερική. Έχει παίξει για λίγο στο πρωτάθλημα του Αγίου Δομίνικου. Μπορεί να παίξει και με πλάτη στο καλάθι, σαν τον Μιλουτίνοφ, αλλά και πικ εν ρολ που τον θέλει και τον χρειάζεται ο Ολυμπιακός, που τον θέλει και τον χρειάζεται ο Σπανούλης. Για την εποχή και για τα λεφτά που έδωσε ο Ολυμπιακός, είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές λύσεις και οι δύο, είναι ορθόδοξες μπασκετικά επιλογές. Με δύο παίκτες που είναι ξεκάθαρο τι θα κάνουν στο παρκέ".

"Θα πάρει και τρίτο παίκτη στην περιφέρεια - Αντι-Κεμζούρα ο Τόμιτς"

Πώς περιμένουμε να κινηθεί στη συνέχεια ο Ολυμπιακός;

"Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να πάρει και τρίτο παίκτη, στην περιφέρεια, θέλει παίκτη για να παίζει καλύτερα άμυνα σε σχέση με τους περιφερειακούς που έχει. Είναι τεράστιο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Γιατί όσοι έρθουν θα πρέπει να βρουν ρυθμό μέσα από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια της Ευρώπης".

Ο Κεμζούρα πήρε παράταση για την ώρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το πώς θα κινηθεί στη συνέχεια η ομάδα αν δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμένουν όλοι. Τι μπορούμε να πούμε για το θέμα του προπονητή;

"Έμεινε, τον θέλουν οι παίκτες, είναι κανονικός προπονητής, που έχει δουλέψει ως πρώτος σε καλές ομάδες, αλλά το φορτίο τού Ολυμπιακού είναι βαρύ και θα μιλήσουμε για τον Κεμζούρα μετά από 6-7 ματς. Βέβαια ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, αλλά τα αποτελέσματα δίνουν την εικόνα. Η μοναδική περίπτωση που έπαιξε σοβαρά το προηγούμενο διάστημα για προπονητή, ήταν εκείνη του Σκάιλς. Ο Μπαρτζώκας δεν μου είχε προκύψει σοβαρά. Τώρα, βέβαια, είναι και ο Τόμιτς ελεύθερος, οπότε αν υπάρξει θέμα Κεμζούρα, πιο πολύ στον Τόμιτς θα πρέπει να πάει το μυαλό μας".

"Για μπάνια στον Αστέρα οι παίκτες - Να στηρίξουν τους Αγγελόπουλους οι οπαδοί"

Τι μπορεί να κάνει στην Ευρώπη φέτος ο Ολυμπιακός;

"Η φύση τού Ολυμπιακού είναι να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Αλλά στόχος φέτος πρέπει να είναι το ό,τι ήθελε προκύψει. Το μυαλό του πρέπει να είναι πιο πολύ στην επόμενη μέρα. Γιατί φέτος η χρονιά είναι μπερδεμένη, υπάρχουν προβληματισμοί στον Ολυμπιακό, για το πώς θα πορευτεί και του χρόνου με ένα παιχνίδι την εβδομάδα για παράδειγμα. Πώς θα βρουν ρυθμό οι παίκτες; Θα παίξει 34 παιχνίδια στην κανονική σεζόν, αν δεν περάσει στην επόμενη φάση. Για ένα κλαμπ στο μέγεθος του Ολυμπιακού είναι πολύ λίγα. Αν δεν περάσει οι παίκτες του τι θα κάνουν, μπάνια στον Αστέρα;". 

Το θέμα με τους Αγγελόπουλους και την παρουσία του στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πώς το σχολιάζεις;

"Με την ΚΑΕ Ολυμπιακός στα χέρια τους, έχουν δώσει τρομερά πράγματα στον σύλλογο και το ελληνικό μπάσκετ, κανείς δεν πρέπει να τα αγνοεί. Εδώ και περίπου έναν χρόνο αντιμετωπίζουν τα γνωστά προβλήματα. Οπότε πρέπει οι οπαδοί να στηρίξουν τους ανθρώπους που τους χάρισαν 2 Ευρωλίγκες και άφθονους παικταράδες όλα αυτά τα χρόνια". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνε "οβίδες" στο ΣΕΦ - Φεύγουν δύο, τρελή έκπληξη ο ένας - Άμεσα μεταγραφές - Αυτοί το αλλάζουν


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags