Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Φριντέτ: "Είχε προσπαθήσει να με αποκτήσει ξανά ο ΠΑΟ" - Τι είπε για τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-10-28 10:52:00

Αποκάλυψη Φριντέτ: "Είχε προσπαθήσει να με αποκτήσει ξανά ο ΠΑΟ" - Τι είπε για τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Φριντέτ: "Είχε προσπαθήσει να με αποκτήσει ξανά ο ΠΑΟ" - Τι είπε για τον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα δήλωσε.

Παναθηναϊκός: Ο Τζίμερ Φριντέτ μίλησε στην Ένωση Παικτών EuroLeague και αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει στο παρελθόν αλλά και στην ενέργεια που παίρνει από τον κόσμο.

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση, υπήρχαν πολλά μέρη, στα οποία θα μπορούσαν να πάω, ήρθα όμως στην Ευρώπη, γιατί θεώρησα πως είναι μία μοναδική ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε για πολλά συνεχόμενα χρόνια να με πείσει να έρθω, τώρα όμως πιστεύω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα και την οικογένεια μου. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και η Ευρωλίγκα είναι μία εξαιρετική διοργάνωση και ήθελα να είμαι μέρος ενός φοβερού οργανισμού και να βιώσω τα πάντα, το πάθος, τους φιλάθλους. Ήταν καλό το τάιμινγκ" σχολίασε αρχικά ο Φριντέτ.

Όσον αφορά το το γεγονός πως είναι... rookie στην EuroLeague, είπε ότι "είναι διαφορετικά σε όλες τις πτυχές. Είμαι ενθουσιασμένος μέχρι στιγμής, πέρα από το μπάσκετ, είναι ωραία η ζωή στην Αθήνα, πρόκειται για μία πόλη με ωραίο φαγητό και κόσμο. Το απολαμβάνουμε όλοι μας".

Για τους οπαδούς: "Οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Είναι κάτι που το έχω ξαναζήσει, κυρίως στο κολέγιο. Μου αρέσει η ενέργεια του κόσμου. Όσο για το μπάσκετ, προφανώς η Ευρωλίγκα είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση, με αντίστοιχου επιπέδου παίκτες, οι οποίοι παίζουν διαφορετικά, από αυτό που είχε συνηθίσει στη Κίνα".

Κλείνοντας ρωτήθηκε για την εμπειρία του στην Κίνα: "Ήταν τρομερή εμπειρία. Είναι διαφορετική κουλτούρα και το μπάσκετ βασίζεται στα πολλά λεπτά και τα υψηλά σκορ. Είναι διαφορετικό το μπάσκετ, αλλά έγινα καλύτερος. Ήταν ωραία πόλη με ωραίο κόσμο η Σανγκάη και είμαι ευγνώμων για την εμπειρία αυτή'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags