Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα Αγγελόπουλων - Μιλάνε με τεράστιο όνομα, πρώην της ΤΣΣΚΑ - Έτσι "ρίχνουν" το ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2019-10-28 17:15:00

Τρέλα Αγγελόπουλων - Μιλάνε με τεράστιο όνομα, πρώην της ΤΣΣΚΑ - Έτσι "ρίχνουν" το ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Τρέλα Αγγελόπουλων - Μιλάνε με τεράστιο όνομα, πρώην της ΤΣΣΚΑ - Έτσι "ρίχνουν" το ΣΕΦ!

Παίκτης που κάνει τη διαφορά. Φοβερό βιογραφικό. Αποκάλυψη εδώ...

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ, παράλληλα, όμως, φτιάχνει και την επόμενη μέρα του. Η μέχρι τώρα εικόνα του είναι απογοητευτική, γι' αυτό και έγιναν οι μεταγραφές του Ρότσεστι και του Ριντ, σε μία προσπάθεια να βελτιωθούν τα πράγματα.

Ο Ριντ έφτασε ήδη στην Αθήνα, ο Ρότσεστι αναμένεται το βράδυ. Δεν θα είναι, όμως, οι μοναδικές κινήσεις της ομάδας του Πειραιά. Όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά, ο Ολυμπιακός θα κάνει τουλάχιστον μία ακόμη προσθήκη και μπορεί αυτός ο παίκτης να είναι και Έλληνας. Είχαμε γράψει επίσης το όνομα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με την πιθανότητα να πάει από τώρα ο Έλληνας γκαρντ στο ΣΕΦ να μην είναι μικρή. Αλώστε έχει σχετικό μπάι-άουτ στο συμβόλαιό του με τη Μούρθια.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, συνδέεται ένα πολύ μεγάλο όνομα με τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Ααρον Τζάκσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ο παλιός πλέι-μέικερ της ΤΣΣΚΑ έπαιξε τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, αγωνίστηκε στους Χιούστον Ρόκετς του Τζέιμς Χάρντεν και τώρα είναι χωρίς ομάδα.

Σύμφωνα με τη φημολογία ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον έμπειρο γκαρντ και δεν αποκλείεται να ήρθε η ώρα να συνεργαστούν. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με αυτό, που έγινε με τον Ρότσεστι, τον οποίο ήθελε και παλιότερα η ομάδα του Πειραιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει μία ακόμη κίνηση, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις γι' αυτούς που θα αποχωρήσουν. Χαπ και Μπόλντγουιν είναι στην πόρτα της εξόδου, ενώ ολοένα και πλησιάζει σε αυτή ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη κίνηση των Αγγελόπουλων - Ετοιμάζουν τρελό "χουνέρι" σε ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags