29/10/19 - 13:44

Τρομερή κίνηση από τον Παναθηναϊκό - Φέρνει τους οπαδούς κοντά στους παίκτες!

Δείτε τι προσφέρει η "πράσινη" ΚΑΕ.

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση από τον Παναθηναϊκό - Φέρνει τους οπαδούς κοντά στους παίκτες!
682views 0shares

Σε μια νέα πρωτοποριακή κίνηση προχωράει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς θέτει σε κυκλοφορία ένα ξεχωριστό πακέτο εισιτητήριων, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους οπαδούς της ομάδας να κάθονται σε θέσεις που βρίσκονται δίπλα στους πάγκους του Τριφυλλιού!

Αναλυτικά: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά καθώς θέτει σε κυκλοφορία πακέτο εισιτηρίων για θέσεις που βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των ομάδων, δίνοντας στους φιλάθλους μας τη δυνατότητα να βιώσουν μια συναρπαστική εμπειρία.

Ζήσε τον αγώνα μια «ανάσα» από τους πάγκους και το παρκέ φορώντας την επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το όνομά σου ή με το όνομα του αγαπημένου σου αθλητή και γνώρισε από… μέσα ολόκληρη την ομάδα μας.

Αυτά και ακόμη περισσότερα προνόμια περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πακέτο εισιτηρίων που έχει ήδη τεθεί σε κυκλοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το viva.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα: 210-6440010 (Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 – 17:00) ή και 214-4022539 (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00)».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ