Facebook Pixel «Απράχτηκε» με δημοσιογράφο ο Ιτούδης σε ερώτηση για τον «χαοτικό» Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2019-10-31 00:13:00

«Αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο ο Ιτούδης σε ερώτηση για τον «χαοτικό» Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο ο Ιτούδης σε ερώτηση για τον «χαοτικό» Τζέιμς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πολύ εκνευρισμένος με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Μάικ Τζέιμς ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τον Ολυμπιακό στη Μόσχα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιτούδη:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Εμείς κάναμε κακή εμφάνιση, δεν φτάσαμε στα στάνταρ μας και δεν είχαμε την ίδια μαχητικότητα με τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς Κεμζούρα είπε πως έριξαν τα νούμερά μας, αλλά όταν μας λείπουν κορμιά όπως του Χάκετ και του Κλάιμπερν δεν είναι εύκολο για μας. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα, εστιάζουμε στα αρνητικά μας σημεία και είχαμε λάθος αντιμετώπιση στον αγώνα. Όλες οι ομάδες έρχονται για να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης και δεν κοιτάζουν τραυματισμούς κλπ. Δεν μπορούμε να υποτιμάμε κανέναν. Προσπαθώ πάντα να έχω σε εγρήγορση τους παίκτες μου, αλλά κάναμε κακή εμφάνιση και ήμασταν πολύ άστοχοι», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον Μάικ Τζέιμς τον οποίο αποκάλεσε «χαοτικό» ο Δημήτρης Ιτούδης έχασε την ψυχραιμία του: «Δεν μου αρέσει πώς θέτετε την ερώτηση. Αυτό δεν είναι ερώτηση, αλλά δήλωση. Λέτε ότι ήταν χαοτικός και διαφωνώ με αυτό. Μου λέτε πως έκανε λάθη και σας λέω ότι έκανε 4 στο πρώτο ημίχρονο και κανένα μετά. Τώρα μου λέτε για τις αποφάσεις του. Αποφασίστε! Δεν είναι ατομικό θέμα, δεν μπορώ να δείξω με το δάχτυλο έναν παίκτη. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, όχι από έναν παίκτη μόνο».

Για τον τραυματισμό του Γουίλ Κλάιμπερν και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί αντικαταστάτης είπε: «Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας. Όλη η ομάδα είναι δίπλα του. Ελπίζουμε όλοι να πάει καλά η επέμβαση και να επιστρέψει δυνατός. Για αντικαταστάτη έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε κάποιον. Δεν μπορώ να σας πω ναι ή όχι».

Δείτε το περιστατικό από το 16:10 του βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags