Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πωρωμένος" ο Ρότσεστι: "Είμαι εδώ για να νικάω - Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα"
| 2019-11-02 13:31:00

"Πωρωμένος" ο Ρότσεστι: "Είμαι εδώ για να νικάω - Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα"

Sportdog Team
"Πωρωμένος" ο Ρότσεστι: "Είμαι εδώ για να νικάω - Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα"

Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από την Μακάμπι.

Ολυμπιακός: Ο Τέιλορ Ρότσεστι έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αν και είχε κάνει μία προπόνηση με τη νέα ομάδα του, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του υπέστησαν μια βαριά ήττα (65-90) στο ΣΕΦ.

Ο Αμερικανός με διαβατήριο Μαυροβουνίου φόργουορντ μίλησε στο ΑΠΕ για τις προσδοκίες του και για το timing που υπέγραψε στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε: "Κλείνω τ’ αυτιά μου στην αρνητικότητα... μόνο νίκες!".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είχες βρεθεί πολύ κοντά στον Ολυμπιακό στο παρελθόν και τώρα επιτέλους είσαι εδώ;

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Είμαι χαρούμενος που παλεύω για αυτή την ομάδα, για αυτή την πόλη και για αυτούς τους φιλάθλους. Είναι ένα συναρπαστικό μέρος με πολλές προσδοκίες, και από πλευράς φιλάθλων και από τον εαυτό μου. Ήρθα εδώ για να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να νικά!"

Τέιλορ, είναι ιδιαίτερο να έχεις συμπαίκτη τον Βασίλη Σπανούλη;

"Φυσικά! Ο Ολυμπιακός διαθέτει κάποιους μεγάλους παίκτες, υπάρχει μεγάλη παράδοση. Από τη διοίκηση μέχρι τους φιλάθλους, νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ!"

Η μεγάλη εμπειρία σου φάνηκε από το πρώτο λεπτό που πάτησες στο παρκέ, έστω και με δύο-τρεις προπονήσεις. Είναι πικρή η γεύση να συνδυάζεις το ντεμπούτο σου με ήττα;

"Το πιο σημαντικό είναι πως ήρθα εδώ για να προσπαθήσουμε να πετυχαίνουμε νίκες. Δεν με απασχολεί ειλικρινά τι συμβαίνει με εμένα, είμαι εδώ για να νικάω εγώ και ο Ολυμπιακός, με όποιον τρόπο!"

Τι σου είπαν όταν ήρθες στον Ολυμπιακό  για το κακό ξεκίνημα αυτή τη σεζόν;

"Δεν επικεντρώνομαι σε κανένα τύπο αρνητικότητας. Κλείνω τα αυτιά μου στην αρνητικότητα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι αρνητικό ούτως ή άλλως. Πιστεύω μόνο πως μπορούμε να μάθουμε και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη εβδομάδα".

Ποιο είναι το μήνυμά σου στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

"Συνεχίστε να παλεύετε για εμάς! Εμείς παλεύουμε για εσάς!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags