Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον... αέρα ο Κεμζούρα - Φήμες για Χαραλαμπόπουλο - Επιστροφή Αγραβάνη; - "Μπαμ" από NBA
| 2019-11-05 17:30:00

Στον... αέρα ο Κεμζούρα - Φήμες για Χαραλαμπόπουλο - Επιστροφή Αγραβάνη; - "Μπαμ" από NBA

του Pick n' Scroll
Στον... αέρα ο Κεμζούρα - Φήμες για Χαραλαμπόπουλο - Επιστροφή Αγραβάνη; - "Μπαμ" από NBA

Χαμός στο ΣΕΦ. Απίστευτα σενάρια. Ποιον περιμένουν σαν τρελοί;

Ο Ολυμπιακός έχει τα προβλήματά του, που έχουν να κάνουν με τα αποτυχημένα αποτελέσματα, όπως ήταν αυτό με τη Μακάμπι. Ακολουθούν δύο ακόμη παιχνίδια στο ΣΕΦ, με Εφές και Ζαλγκίρις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πολλά για το μέλλον. Για το αν θα συνεχίσει ο Κεστούτις Κεμζούρα και αν επίσης θα γίνουν μεταγραφές.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός προχωράει με τον Ρότσεστι και τον Ριντ και θα πάρει αποφάσεις (αν πάρει), μετά τα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε.

Κάποια στιγμή ακούστηκε ότι θα ζητήσει να πάρει πίσω τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ιωνικό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Ο Χαραλαμπόπουλος κάνει εξαιρετική χρονιά με τους Νικαιώτες και όλες οι πλευρές γνωρίζουν ότι τυχόν επιστροφή τώρα στον Ολυμπιακό μόνο επιζήμια θα είναι. Ο διεθνής φόργουορντ θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον Ιωνικό και έπειτα θα επιστρέψει στο ΣΕΦ, έτσι είναι τα πράγματα.

Παράλληλα, ακούγονται φήμες για τον Δημήτρη Αγραβάνη, του οποίου οι σχέσεις με τον Προμηθέα δεν είναι καλές. Ακούστηκε, δηλαδή, ότι μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Επίσης, γράφτηκε ότι ίσως πάει στη Βαλένθια.

Το σίγουρο είναι ότι Ολυμπιακός και Αγραβάνης δεν χώρισαν άσχημα. Απλά ο διεθνής παίκτης είχε πρόβλημα με τον Ντέιβιντ Μπλατ, που δεν είναι πλέον στο μεγάλο λιμάνι.

Γενικά οι Πειραιώτες από δω και πέρα θα δώσουν χώρο στο ελληνικό στοιχείο και στο πλαίσιο αυτό θα είναι και η ένταξη από την επόμενη χρονιά του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Θα επιστρέψει και ο Χαραλαμπόπουλος, θα αρχίσει και πάλι να δημιουργεί μία ελληνική κατάσταση, που θα γεννήσει ελπίδες για το μέλλον.

Πάντα ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του και στο ΝΒΑ. Και πιο συγκεκριμένα στο αν θα κοπεί ο ελληνικής καταγωγής, Ναζρ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Οβίδα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Τελειώνει" κορυφαίος παράγοντας - Θα... τρελαθούν στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags