Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ριντ για Σπανούλη - Τι δήλωσε για το παιχνίδι με Εφές - Η υπόσχεση του!
| 2019-11-06 14:47:00

Τρομερή ατάκα Ριντ για Σπανούλη - Τι δήλωσε για το παιχνίδι με Εφές - Η υπόσχεση του!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ριντ για Σπανούλη - Τι δήλωσε για το παιχνίδι με Εφές - Η υπόσχεση του!

Αναλυτικά όσα είπε.

Ολυμπιακός: Ο Γουίλι Ριντ μίλησε ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές και έδωσε την υπόσχεση ότι θα εμφανιστούν πολύ καλύτεροι αύριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Το σημαντικό για εμάς στο αυριανό παιχνίδι είναι να προστατέψουμε την μπάλα και να είμαστε καλοί στην άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε παραπάνω κατοχές και θα έχουμε καλές πιθανότητες νίκες".

Την αγωνιστική κατάστασή του: "Για μένα δεν υπάρχει καμία κατάσταση. Μόλις ήρθα εδώ, η ομάδα ήταν ήδη σε μία συγκεκριμένη πορεία. Χρειάζεται χρόνος. Σταδιακά, θα πάρω πιο πολλά λεπτά. Δουλεύω με την ομάδα και θα δείτε το παιχνίδι μου σύντομα. Πιστεύω πως σε λίγες ημέρες θα… απογειωθώ".

Το αν δέχτηκε κάποια συμβουλή από τους συμπαίκτες του: "Η καλύτερη συμβουλή που πήρα ήταν να είμαι υπομονετικός. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη, πολλά είναι διαφορετικά εδώ. Θέλω να είμαι ο ηγέτης στην άμυνα, να είμαι αυτός που μιλά στους συμπαίκτες του. Ο Σπανούλης και οι άλλοι θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή μου".

Το αν η Μακάμπι άλλαξε τη νοοτροπία στα αποδυτήρια: "Η ήττα από την Μακάμπι δεν μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Εμείς θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα. Δουλεύουμε σκληρά, αυτό δεν φάνηκε κόντρα στην Μακάμπι αλλά ελπίζω να το δείτε στο ματς με την Εφές. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags