Facebook Pixel "Διαλυμένος Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Κεμζούρα; - Τέλος η Ευρωλίγκα - Όπως με Κόκκαλη..."
| 2019-11-08 12:56:00

"Διαλυμένος Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Κεμζούρα; - Τέλος η Ευρωλίγκα - Όπως με Κόκκαλη..."

του Γιώργου Κτενά
"Διαλυμένος Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Κεμζούρα; - Τέλος η Ευρωλίγκα - Όπως με Κόκκαλη..."

Ξέσπασμα για προπονητή, μεταγραφές. "Θυμάστε τον Χαρίση;".

Με τη γλώσσα τής αλήθειας μίλησε στο sportdog για την κατάσταση του Ολυμπιακού ο Νίκος Παύλου, πεπειραμένος προπονητής και μπασκετάνθρωπος που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα.

Βλέπει τους Πειραιώτες διαλυμένους και τους παίκτες χωρίς διάθεση για να παίξουν, θεωρεί επιβεβλημένη την έλευση μεγάλου προπονητή στη θέση του Κεμζούρα και προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση, σε δύο μήνες θα ψάχνουμε να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τελευταίος ή προτελευταίος στην Ευρωλίγκα.

"Έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός - Ποιος είναι ο Κεμζούρα;"

"Έχει διαλύσει ο Ολυμπιακός και τα παιδιά είναι χωρίς διάθεση. Δεν ξέχασαν ξαφνικά το μπάσκετ, διάθεση δεν έχουν. Για τους ξένους έχω ενστάσεις, όπως είχα και πέρσι. Δεν έχουν δείξει κάτι όλοι αυτοί που έφερε ο Μπλατ, δεν φαίνονται παίκτες που να είναι ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα. Αλλά μπορεί να έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση στην ομάδα, τι να πω", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr. 

Ίσως είναι ο τελευταίος που φταίει, αλλά δεν φαίνεται ικανός για να αλλάξει την κατάσταση. Ποια είναι η άποψή σας για τον Κεμζούρα;

"Ποιος είναι αυτός ο Κεμζούρα, δηλαδή; Εδώ έδιωξαν Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλο από τον Ολυμπιακό, τι να συζητάμε τώρα; Ποιος είναι ο Κεμζούρα, βοηθός ήταν. Εδώ μιλάμε για τρομερά πράγματα με έναν διαλυμένο Ολυμπιακό και δικά μας παιδιά τα είχαν καθαρίσει τότε. Όποιον και να πάρουν από αυτά τα παιδιά που ακούγονται, τον Τόμιτς, τον Μπαρτζώκα, θα κάνουν κάτι, θα είναι σίγουρα καλύτερα σε σχέση με τώρα. Ο Κεμζούρα δεν φαίνεται να έχει τη νοοτροπία τη δική μας, ακόμα και τη νοοτροπία που έχουμε ως χώρα, ως λαός, με το φιλότιμο".



"Για να φύγουν οι Αγγελόπουλοι πρέπει να..."

Το σχόλιό σας για το ρόστερ του Ολυμπιακού;

"Πείτε μου έναν ξένο που μπορεί να βοηθήσει. Πήραν αυτόν τον ψηλό τώρα, τον Ρίντ, μα είναι αυτός παίκτης για να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό; Τελείωσε η Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό, η χρονιά τελείωσε από τις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας. Ποια 8άδα, που έλεγαν στην αρχή της σεζόν; Για 14άδα-15άδα είναι ο Ολυμπιακός, έτσι όπως τον βλέπουμε τώρα τουλάχιστον".

Τέλος, θεωρείτε ότι υπάρχει θέμα με την παραμονή των Αγγελόπουλων στην ομάδα; Ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιδράει με όσα βλέπει.

"Ο κόσμος θα αρχίσει να αντιδράει, αλλά για να φύγουν οι Αγγελόπουλοι θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να πάρει τη θέση τους. Έχουμε να δούμε πάρα πολλά χρόνια τέτοιο κατάντημα στον Ολυμπιακό. Από την εποχή που έφευγε ο Κόκκαλης και είχε αλλάξει η ιστορία της ομάδας. Ο Χαρίσης, τότε, είχε φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάει στην Πάτρα, γιατί ήταν καλύτερες οι συνθήκες. Θα ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις.

Εγώ γουστάρω Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και θέλω να τους βλέπω δυνατούς. Και οι Αγγελλοπουλοι κάτι έχουν χάσει βέβαια, έχουν τα δικά τους προβλήματα, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι έχουν βάλει πολλά λεφτά, έχουν πάρει δύο φορές την Ευρωλίγκα. Αλλά επιμένω, είναι κρίμα που δεν έχουμε Ολυμπιακό και Ευρωλίγκα. Αν δεν δεν αλλάξουν όλα τώρα, εντός δύο μηνών θα ψάχνουμε να δούμε αν θα είναι τελευταίος ή προτελευταίος ο Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Του "κλέβουν" παικταρά - Πάει στο NBA - Δεν μπορεί να κάνει τίποτα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags