Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Τσουμάμι Αγγελόπουλων - Τα... γκρεμίζουν όλα - Νέος Ολυμπιακός - Έχουμε ονόματα
| 2019-11-09 18:00:00

Τσουμάμι Αγγελόπουλων - Τα... γκρεμίζουν όλα - Νέος Ολυμπιακός - Έχουμε ονόματα

του Pick n' Scroll
Τσουμάμι Αγγελόπουλων - Τα... γκρεμίζουν όλα - Νέος Ολυμπιακός - Έχουμε ονόματα

Σαρωτικές αλλαγές. Οι πρώτες κινήσεις. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός - Αγγελόπουλοι: Παίκτες πάνε κι έρχονται στον Ολυμπιακό, αλλά ένας δεν πρόκειται να φύγει με τίποτα. Τουλάχιστον την τρέχουσα σεζόν. Η αναφορά γίνεται για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, το όνομα του οποίου έχει δει αρκετές φορές το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό. 

Τον ζήτησε η Τενερίφη από την Ισπανία, αλλά οι Πειραιώτες απάντησαν αρνητικά. Δεν τον παραχωρούν γιατί τον πιστεύουν. Αυτός είναι κι ένας λόγος, που άνοιξαν την πόρτα της εξόδου στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο άλλος λόγος είναι ότι ο Λιθουανός έχει βαρύ συμβόλαιο και θέλουν να γλιτώσουν λεφτά μήπως συν τοις άλλοις πάρουν και κάποιον γκαρντ ακόμη.

Τον Βεζένκοφ τον ζήτησαν και άλλες δύο ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν κάθετος: δεν παραχωρείται. Δεν παίζει, πάντως, πολύ ο Βούλγαρος πάουερ-φόργουορντ, αλλά το σκηνικό αυτό θα αλλάξει. Είτε μείνει ο Κεμζούρα, είτε έρθει άλλος προπονητής. 

Ο Βεζένκοφ παίζει ως Ελληνας και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτόν και στον Αντώνη Κόνιαρη την ομάδα της επόμενης μέρας. Την ελληνική ομάδα της επόμενης μέρας, την ίδια ώρα, που Σπανούλης και Πρίντεζης βρίσκονται προς το τελείωμα της καριέρας τους.

Ο Ολυμπιακός θα προσθέσει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη (είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι, που μας έρχεται), τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που παίζει ως δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας, τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που είναι στην αναπτυξιακή ομάδα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Αγραβάνης, υπάρχει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Κάπως έτσι θα χτιστεί ένας κορμός, που με αξιόλογους ξένους και με έναν προπονητή από το πάνω ράφι, να αρχίζει να παίρνει ανοδική πορεία. Υπάρχει και ο Σάσα Ποκουσέφσκι, που δεν είναι Έλληνας, δεν έχει ελληνικό διαβατήριο, αλλά είναι μεγάλο ταλέντο και θα στηριχθεί.

Το θέμα, βέβαια, είναι τι γίνεται τώρα. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει. Όλα είναι πιθανά: από αλλαγή προπονητή μέχρι απόκτηση 1-2 παικτών. Ο κόσμος βράζει, μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Η επόμενη κίνηση των Αγγελόπουλων (άγνωστο ποια είναι) θα δείξει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φούντωσαν οι φήμες στον Ολυμπιακό - Φέρνουν τώρα προπονητή οι Αγγελόπουλοι - Αυτός 1ος στόχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags