10/11/19 - 19:59

Πεδουλάκης: "Συγχαρητήρια στον Προμήθεα, Εμείς συνεχίζουμε - Μας κόστισε η απουσία του Φριντέτ"

Όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου.

Sportdog Team
Πεδουλάκης: "Συγχαρητήρια στον Προμήθεα, Εμείς συνεχίζουμε - Μας κόστισε η απουσία του Φριντέτ"
1.028views 0shares

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Προμηθέα Πατρών και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δίνει τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Τόνισε πως οι Πράσινοι συνεχίζουν μπροστά ενώ εστίασε στην απουσία του Τζίμερ Φριντέτ, στο δεύτερο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε χωρίς ενέργεια, με βιαστικές επιλογές και είχε αντίκτυπο και στην άμυνά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη εμφάνιση, προσπαθήσαμε περισσότερο. Χάσαμε νωρίς τον Φριντέτ με τραυματισμό. Νομίζω πως δεν είχαμε πόδια, δεν είχαμε φρεσκάδα. Κάτι λογικό σε κάποιο σημείο, καθώς κληθήκαμε να παίξουμε ένα δεύτερο ματς σε 37-38 ώρες κι αυτό είχε αντίκτυπο στην απόδοσή μας, στα σουτ μας… Δεν είχαμε «πόδια»… Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, χαμηλώσαμε τα σχήματα, βγάλαμε διάεθεση, αλλά ο Προμηθέας είχε μεγαλύτερη ενέργεια και νίκησε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Εμείς συνεχίσουμε…"

Σε ερώτηση για τη ζώνη στην οποία επέμεινε ο Προμηθέας Πάτρας ο Πεδουλάκης απάντησε: "Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε καλύτερα απέναντι στη ζώνη, στο πρώτο όχι. Χάσαμε και τον καλύτερό μας σουτέρ απέναντι στη ζώνη, τον Φριντέτ, δεν είχαμε καλές επιλογές και καθαρό μυαλό, πήγαμε βιαστικά και αυτό είχε αντικτυπο και στην άμυνά μας".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ