Facebook Pixel "Γι’ αυτό αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός - Όχι άλλο Καλάθη στο τέλος, σταματήστε την γκρίνια"
| 2019-11-11 14:32:00

"Γιατί έχασε ο ΠΑΟ - Όχι άλλο Καλάθη στο τέλος - Σταματήστε την γκρίνια" - Άποψη-έκπληξη για Αργύρη!

του Γιώργου Κτενά
"Γιατί έχασε ο ΠΑΟ - Όχι άλλο Καλάθη στο τέλος - Σταματήστε την γκρίνια" - Άποψη-έκπληξη για Αργύρη!

Τι να κάνουν στο Τριφύλλι. Αποθέωση Προμηθέα. Σκληρές αλήθειες...

Στην ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Κασουρίδης, παλαίμαχος του Περιστερίου και νυν σχολιαστής αγώνων στην τηλεόραση.

Έκανε λόγο για δικαιολογημένη ήττα λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Προμηθέας, αναφέρθηκε στην παρουσία του Νικ Καλάθη, αλλά και στο γεγονός ότι στο Τριφύλλι πρέπει να σταματήσει η γκρίνια.

"Δικαιολογημένα κέρδισε ο Προμηθέας"

"Ο Παναθηναϊκός έχασε την είσοδο στην τετράδα και ο λόγος ήταν μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση, σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Προμηθέας έχει αποδείξει ότι είναι αξιόπιστος, το ήθελε πολύ, δικαιολογημένα το πήρε το παιχνίδι. Μάλιστα, να σημειώσω ότι δεν ήταν τυχαία νίκη. Ο Προμηθέας είναι ομάδα επιπέδου και, αυτό το διάστημα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ιδίως στα παιχνίδια Κυπέλλου, καθώς η διοργάνωση αυτή προσφέρεται για εκπλήξεις. Δεν είδα τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Διαγόρα, για παράδειγμα;", σχολίασε αρχικά ο Ν. Κασουρίδης.

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος, δύσκολα θα πίστευε κανείς τέτοιο αποτέλεσμα.

"Δεν παίζουν τα μεγέθη μπάσκετ. Ήταν παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Όταν ένα παιχνίδι φτάνει για να κριθεί στο τέλος, εκεί κερδίζει πάντα ο ψύχραιμος".



"Έχει αποδείξει πράγματα ο Πεδουλάκης"

Υπάρχει το σενάριο που θέλει τον Πεδουλάκη να αποχωρεί. Πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχει και ο Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα...

"Ο Πεδουλάκης είναι έμπειρος προπονητής, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται να κάνει και έχει αποδείξει πράγματα στην πορεία του. Τώρα τι μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι, σε δύο παιχνίδια... Είναι εσωτερικά της ομάδας αυτά".

Η άποψή σας για το υλικό του Παναθηναϊκού;

"Θεωρώ ότι το υλικό είναι καλό. Ενδεχομένως ίσως να είναι κουρασμένοι κάποιοι, ενώ περιμένουν πολλά από τον Καλάθη. Είναι πάρα πολύ καλός ο Καλάθης, όλοι το γνωρίζουμε αυτό, αλλά δεν μπορεί να παίρνει όλες τις επιθέσεις στο τέλος. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο Πεδουλάκης ξέρει πολύ καλά τον Καλαθη και τι μπορεί να δώσει. Είναι σημείο αναφοράς ο Καλάθης για τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, τι χρειάζεται να αλλάξει στον Παναθηναϊκό;

"Πρέπει να σταματήσει η γκρίνια αρχικά. Όπου υπάρχει μουρμούρα δεν είναι καλό. Πάντα ένα άσχημο αποτέλεσμα πρέπει να καλύπτεται μέσα στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ξεφτίλα για ΠΑΟ - Τι συνέβη χθες στο ΟΑΚΑ μετά από τόσο καιρό - Δεν υπάρχει


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags