Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φενέρ και Ρεάλ "κράτησαν" Πεδουλάκη - Πότε θα γίνει το... μπαμ του Δημήτρη
| 2019-11-12 16:07:00

Φενέρ και Ρεάλ "κράτησαν" Αργύρη - Πότε σκάει το "μπαμ" Δημήτρη - Αυτοί "τρέμουν" - Ευτυχώς που...

του Pick n' Scroll
Φενέρ και Ρεάλ "κράτησαν" Αργύρη - Πότε σκάει το "μπαμ" Δημήτρη - Αυτοί "τρέμουν" - Ευτυχώς που...

Γιατί "άναψε" ο Γιαννακόπουλος. Τι περιμένει και τι... έρχεται.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν προχώρησε σε αυτό τελικά που ορισμένοι περίμεναν. Να απομακρύνει, δηλαδή, τον Αργύρη Πεδουλάκη. Δεν το έκανε γιατί είναι αρχή της χρονιάς και ξέρει ότι οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μία μέρα στην άλλη.

Βλέπει επίσης τη Φενέρ και τη Ρεάλ, που επίσης δεν πάνε καλά και κάνει υπομονή. Γιατί και η Φενέρ και η Ρεάλ έχουν χάσει παιχνίδια με πολύ πιο υποδεέστερους αντιπάλους.

Άλλωστε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε τι τον πείραξε. Το γεγονός, δηλαδή, ότι μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, δεν βγήκε κανείς να ζητήσει συγγνώμη. Κάτι που τελικά έγινε χθες το βράδυ.

Επίσης, το αφεντικό του "τριφυλλιού" εκνευρίστηκε πολύ βλέποντας την ομάδα του να χάνει κάποια στιγμή από τον Προμηθέα με 15 πόντους. Όπως είπε. μάλιστα. χαρακτηριστικά: "τα παπούτσια σας κοστίζουν περισσότερο από το μπάτζετ του Προμηθέα Πατρών".

Προς το παρόν το θέμα τελειώνει εδώ. Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ με αυτό που έκανε ήθελε να φέρει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Γιατί αλλαγές θα υπάρξουν αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Αν δεν βελτιωθεί η ομάδα, δεν παίξει το μπάσκετ που πρέπει και βέβαια δεν πάρει τα αποτελέσματαπου της αρμόζουν. Αλλαγές που θα έχουν να κάνουν και με την τεχνική ηγεσία, αλλά και με παίκτες.

Το αφεντικό του Εξάστερου έχει ρίξει περισσότερα χρήματα φέτος σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και όπως είναι επόμενο θέλει τα ανάλογα αποτελέσματα. Και θα προσπαθήσει με όποιον τρόπο μπορεί να δει τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του. Που πλέον είναι το πρωτάθλημα και κατ’ αρχάς η είσοδος στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, αφού το Κύπελλο χάθηκε.

Το καλό για τους Πράσινους είναι ότι έχουν μπροστά τους ένα βατό παιχνίδι με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς, όπου έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν πολύ καλή εμφάνιση και νίκη, και έτσι να ξεχαστούν όσα έγιναν και η ομάδα να τραβήξει τον δρόμο της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανάβει "φωτιές" ξανά ο Γκαγκαλούδης - Τρομερή ατάκα για Ολυμπιακό - "Ούτε με 5 εκατομμύρια"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags