Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πέταξε ψηλά" με μεγάλο διπλό στο Μαυροβούνιο το Περιστέρι - Φοβερή ανατροπή!
Μπάσκετ
| 2019-11-12 22:55:00

"Πέταξε ψηλά" με μεγάλο διπλό στο Μαυροβούνιο το Περιστέρι - Φοβερή ανατροπή!

Sportdog Team
"Πέταξε ψηλά" με μεγάλο διπλό στο Μαυροβούνιο το Περιστέρι - Φοβερή ανατροπή!

Θρίαμβος επί της Μόρναρ Μπαρ με 73-65.

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Ηλία Ζούρου σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε να χάνεται, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε. Η ανατροπή όμως ήρθε με σερί 0-16 στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κι έτσι το Περιστέρι ανέβηκε στο 3-2 και οι Μαυροβούνιοι παρέμειναν χωρίς νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ ήταν κομβικός στην ανατροπή και τέλειωσε το ματς με 23 πόντους, ενώ ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες ήταν σταθερά καλός σημειώνοντας double double (13π., 11ριμπ.). Για τους γηπεδούχους, ο Τζέικομπ Πούλεν είχε 16 πόντους.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για το Περιστέρι. Στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, οι δυο ομάδες ήταν κοντά (21-17), αλλά οι Μαυροβούνιοι έφτασαν σύντομα σε διψήφια διαφορά χάρη σε τρίποντο του Βράνιες για το 34-24. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, η ομάδα του Ζούρου κατάφερε να μειώσει (40-33) με συνεχόμενα καλάθια του Μορέιρα, ενώ οι δυο ομάδες είχαν αθροιστικά 21 λάθη.

O Xάτσερ μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και το Περιστέρι πλησίασε (42-39, στο 24'), αλλά ακολούθησαν τρία άστοχα τρίποντα από τον ίδιο. Ο Πούλεν έδωσε ανάσα στην ομάδα του με μακρινό σουτ και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με καλάθι του Μόουζες at the buzzer για το 51-46. 

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με τρίποντο του Μάρκοτα, ενώ η ελληνική ομάδα παρέμενε άστοχη και αδυνατούσε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Με τρίποντο του Μπιέλιτσα διαμορφώθηκε το +9 (61-52, στο 35'), αλλά εκεί το Περιστέρι... εξερράγη. Με πρωταγωνιστή τον Χάτσερ, έτρεξε σερί 0-16 και έφερε το ματς στον έλεγχό της κρατώντας του Μαυροβούνιους χωρίς καλάθι για περισσότερα από τέσσερα λεπτά. Κάπως έτσι, το Περιστέρι κλείδωσε τη νίκη (65-73).

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 40-33, 51-46, 65-73

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags