Facebook Pixel Καλάθης μετά τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Μόνο ένας τρόπος για να αντιδράσουμε..."
| 2019-11-13 14:35:00

Καλάθης μετά τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Μόνο ένας τρόπος για να αντιδράσουμε..."

Sportdog Team
Καλάθης μετά τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Μόνο ένας τρόπος για να αντιδράσουμε..."

Όσα είπε εν όψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου.

Δηλώσεις για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Άλμπα Βερολίνου έκανε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης και τόνισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιδράσει το Τριφύλλι μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Προμηθέα είναι να παίξει καλά με τους Γερμανούς και να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλάθης:

Για την Άλμπα Βερολίνου: «Έχουν πολλά καλά και άσχημα στοιχεία. Έχουν σουτέρ, παίζουν καλά με τη μπάλα, εκμεταλλεύονται τα λάθη των αντιπάλων. Προφανώς πρέπει να παίξουμε άμυνα και να τρέξουμε στο γήπεδο, να εκμεταλλευτούμε τα μισμάτς».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούμε να αντιδράσουμε. Να παίξουμε καλά στον αυριανό αγώνα και να είμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε από τα λάθη που κάναμε κόντρα στον Προμηθέα, τι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δείξουμε μπροστά στο κοινό μας ότι ξέρουμε πως να παίζουμε».

Για τις δυσκολίες στον Παναθηναϊκό τόσο νωρίς στη σεζόν: «Για εμάς υπάρχουν κάθε χρονιά καλές και κακές στιγμές. Το ζήτημα είναι πως αντιδράς και πως αντιμετωπίζεις το επόμενο παιχνίδι. Θα χάσεις κάποια παιχνίδια, όπου δεν θα είσαι καλός, όπως φέτος, αλλά για εμάς είναι θέμα να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι πως είμαστε καλύτεροι και πως μάθαμε από τα λάθη μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags