Facebook Pixel Sportdog.gr | Πεδουλάκης για τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Η μόνη αντίδραση είναι να... - Λογική η κριτική"
| 2019-11-13 14:43:00

Πεδουλάκης για τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Η μόνη αντίδραση είναι να... - Λογική η κριτική"

Sportdog Team
Πεδουλάκης για τον αποκλεισμό από Προμηθέα: "Η μόνη αντίδραση είναι να... - Λογική η κριτική"

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Άλμπα Βερολίνου και τόνισε πως η αντίδραση των Πράσινων μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα είναι να νικήσεις το παιχνίδι.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην κριτική που γίνεται στο πρόσωπο του λέγοντας πως είναι λογικό να συμβαίνει όταν χάνει η ομάδα ή δεν παίζει καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τα δυνατά στοιχεία της Άλμπα Βερολίνου: "Η Άλμπα είναι καλή στο transition και παίρνει πολλά τρίποντα, έχει καλό επιθετικό ριμπάουντ και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το κομμάτι αυτό πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε και έχει αρκετά ελεύθερο παιχνίδι. Αυτά είναι τα πιο σοβαρά στοιχεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι απλά plays που ξέρεις πως τα παίζουν. Είναι μια ομάδα που μοιράζει τον χρόνο, είναι νεανική, έχει ενέργεια, αλλά έχει απειρία".

Για τον Αΐτο Ρενέσες: "Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα βασικά, έχει φτιάξει πολλές ομάδες. Η διαχρονικότητά του τα λέει όλα'.

Για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά από την ήττα στην Πάτρα"Η μόνη αντίδραση είναι να κερδίσεις το παιχνίδι. Άλλη αντίδραση δεν μπορεί να υπάρξει. Κληθήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σε 35 ώρες, δεν ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τα αντιμετωπίζουν αυτά, να μην έχουν συναισθήματα έντονα, χαράς η λύπης. Το μόνο φάρμακο είναι να νικάς".

Για την κριτική στο πρόσωπό του"Όταν χάνουμε ή όταν δεν παίζουμε καλά, είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς. Το παράδοξο είναι όταν κερδίζουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags