Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέες εξελίξεις στο ΣΕΦ, αυτόν διώχνουν οι Αγγελόπουλοι - Είναι... κόκκινο πανί
| 2019-11-13 16:02:00

Νέες εξελίξεις στο ΣΕΦ - Αυτόν "τρώνε" οι Αγγελόπουλοι - Είναι... κόκκινο πανί - Παίρνει "εκδίκηση"

του Pick n' Scroll
Νέες εξελίξεις στο ΣΕΦ - Αυτόν "τρώνε" οι Αγγελόπουλοι - Είναι... κόκκινο πανί - Παίρνει "εκδίκηση"

Παίζει το... κεφάλι του. Γιατί "βράζουν" ο κόσμος. Ποιος... απειλεί;

Δεν έμειναν πολλές ώρες για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και η αγωνία μεγαλώνει.

Αγωνία, που έχει να κάνει τόσο με την εμφάνιση των Πειραιωτών, όσο πάνω από όλα με το αποτέλεσμα. Βρίσκονται σε πολύ οριακό σημείο και εκτιμάται ότι νέα ήττα θα φέρει καινούριες εξελίξεις.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς παίζει το "κεφάλι" του ο Κεστούτις Κεμζούρα. Όταν έφυγε ο Ντέιβιντ Μπλατ και ανέλαβε ο βοηθός του, γράφτηκε στον Τύπο ότι ο Λιθουανός προπονητής απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των παικτών.

Κάτι που δεν αμφισβητείται. Στο μπάσκετ, όμως, και στον επαγγελματικό αθλητισμό, μετράει το αποτέλεσμα. Και ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν το έχει μέχρι στιγμής, αν και βεβαίως δεν είναι αυτός ο βασικός υπεύθυνος για το χάλι του Ολυμπιακού.

Έχει χάσει, όμως, στο ΣΕΦ από Ζενίτ, έχει συντριβεί από Μακάμπι και Εφές, αν χάσει και από τη Ζαλγκίρις, τότε αυτομάτως είναι πολύ δύσκολο να μείνει στον Πειραιά.

Άλλωστε, από κει και πέρα δεν θα έχει ουσία η χρονιά για τους Ερυθρόλευκους, αφού θα έχουν χάσει τις περισσότερές τους πιθανότητες για την οκτάδα. Όχι ότι τώρα έχουν μεγάλη τύχη, αλλά θεωρητικά ελπίζουν. Και όταν έχεις έστω και μικρό κίνητρο, παίζεις. Όταν δεν έχεις, κλάφτα Χαράλαμπε!

Η Ζαλγκίρις δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά έχει δημιουργήσει παράδοση με τον Ολυμπιακό και στο ΣΕΦ θα προσπαθήσει να αρχίσει την αντεπίθεσή της. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι "κόκκινο πανί" για τον κόσμο των Πειραιωτών, μόνο που το γήπεδο στο εν λόγω παιχνίδι μόνο γεμάτο δεν θα είναι.

Και συν τοις άλλοις επιστρέφει για... εκδίκηση στο ΣΕΦ ο ΛεΝτέι, ο οποίος κρίθηκε από τον Ντέιβιντ Μπλατ ανεπαρκής για να συνεχίσει και δεύτερη χρονιά.

Η ουσία είναι ότι δεν θα αργήσουν να λυθούν όλες μας οι απορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Κολωνάκι με τον Φορτούνη - Τρέλανε κόσμο με την αμαξάρα του (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags