15/11/19 - 00:07

Απίστευτη δικαιολογία Πεδουλάκη: "Γι' αυτό έπαιξα όλο το ματς με πέντε παίκτες"!

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Sportdog Team
Απίστευτη δικαιολογία Πεδουλάκη: "Γι’ αυτό έπαιξα όλο το ματς με πέντε παίκτες"!
5.377views 0shares

Το γεγονός πως πολλοί παίκτες δνε μπορούσαν να παίξουν την άμυνα που ήθελε απέναντι σε μια αθλητική ομάδα ήταν ο λόγος που ο Αργύρης Πεδουλάκης χρησιμοποίησε την ίδια πεντάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο ματς του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό είπε στην συνέντευξη Τύπου του ο προπονητής του Τριφυλλιού, που απέφυγε πάντως να μιλήσει για το τι θα ήθελε να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Καταφέραμε να βγάλουμε ελάχιστες άμυνες, αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, που τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο και παίζει ελεύθερα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα και το κάναμε, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση».

Για την εικόνα στην άμυνα και για τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα και αν αυτό επηρέασε τα μυαλά των παικτών του: «Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας. Ήταν χαμηλό το σχήμα, και βρήκαν εύκολα σουτ. "Φάγαμε" 20 πόντους στο "1 εναντίον 1". Τώρα για όλα τα άλλα, δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Έπειτα, πρόσθεσε για τις δύο παρατάσεις: «Είναι η εικόνα μας στο 1ο ημίχρονο, που ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Η Άλμπα παίζει με ημίψηλα σχήματα. Ματσάραμε παιδιά που μπορούν να κυνηγήσουν, αλλά έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην επίθεση. Προσεγγίσαμε στο 1ο ημίχρονο μόνο με το επιθετικό κομμάτι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί και το πληρώσαμε».

Για τη χρήση της ίδιας πεντάδας στις παρατάσεις: «Δεν το πήγαμε στις αλλαγές, αφού δεν κρατούσαν το "1 εναντίον 1". Ο Παππάς είναι υγιής, αλλά δεν είναι έτοιμος. Ανεβάσαμε τους ψηλούς πιο πάνω για να σταματήσουν το "1 με 1".  Δεν μπορούσαν πολλά παιδιά να παίξουν αυτή την άμυνα. Αλλάξαμε το κομμάτι της τακτικής μας στην άμυνα στο 2ο μέρος. Δεν έχουμε πολλά παιδιά αθλητικά, για να παίξουν αυτό το πράγμα».

Για το τι θα ήθελε και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια συζήτηση».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ