Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δραματικές εξελίξεις με τον αντι-Πεδουλάκη – Ποιοι είναι φαβορί, "παίζει" επιστροφή έκπληξη!
| 2019-11-15 23:40:00

Δραματικές εξελίξεις με τον αντι-Πεδουλάκη – Ποιοι είναι τα φαβορί, "παίζει" επιστροφή έκπληξη!

Sportdog Team
Δραματικές εξελίξεις με τον αντι-Πεδουλάκη – Ποιοι είναι τα φαβορί, "παίζει" επιστροφή έκπληξη!

Φεύγουν και παίκτες, ποιες οι αλλαγές στο ρόστερ.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η ήττα από την Άλμπα Βερολίνου και η νέα τραγική εμφάνιση έφεραν μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό, καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής αποτελεί παρελθόν ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενώ όπως σας έχει μεταφέρει το Sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσουν και παίκτες!

Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και όπως φαίνεται δεν θα βιαστούν, καθώς ψάχνουν τον κατάλληλο για την επόμενη μέρα. Στο Τριφύλλι έχουν εμπιστοσύνη στο ρόστερ και θεωρούν πως μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα την είσοδό τους στην οκτάδα της Euroleague, αρκεί βέβαια να βρεθεί ο κατάλληλος για τον πάγκο. Το ίδιο συνέβη άλλωστε και πέρυσι, όπου η έλευση του Ρικ Πιτίνο «μεταμόρφωσε» τους Πράσινους και τους οδήγησε στα πλέι οφ.

Ο Αμερικανός κόουτς μάλιστα και φέτος βρίσκεται στους υποψήφιους για αντικαταστάτες του Πεδουλάκη, ωστόσο η περίπτωσή του λόγω της συμφωνίας του με την ΕΟΚ για την Εθνική Ελλάδας, δεν είναι τόσο εύκολη. Ο Γιαννακόπουλος θέλει τον Πιτίνο πάντως και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Από εκεί και πέρα, στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Σκοτ Σκάιλς και Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Αμερικανός, που παρουσιάζεται ως πρόταση του Πιτίνο, έχει τρομερή εμπειρία από το ΝΒΑ αφού έχει στο ενεργητικό του 948 αγώνες, έχοντας καθίσει στον πάγκο των Φοίνιξ Σανς, Σικάγο Μπουλς, Ορλάντο Μάτζικ αλλά και των  Μιλγουόκι Μπακς. Απέχει από τους πάγκους από το 2016 και βλέπει την προοπτική της προπονητικής στην Ευρώπη και την Euroleague ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Όσον αφορά τον Πασκουάλ, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε πως έρχεται στην Ελλάδα και κάπως έτσι φούντωσαν οι φήμες.



Το νέο όνομα πάντως που έχει προστεθεί στη λίστα των υποψηφίων είναι αυτό του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχει πάρει και πρωτάθλημα στο Τριφύλλι ως βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της Ούνιξ Καζάν, ωστόσο οι Ρώσοι δεν θα φέρουν αντιρρήσεις εάν αποφασίσει να φύγει, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να έχει απευθείας επαφή με τον Γιαννακόπουλο.

Άμεσα λοιπόν θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και όχι μόνο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός του Πεδουλάκη θα φύγουν και παίκτες. Στη λίστα προς αποχώρησε είναι οι Μπράουν και Μπέντιλ που δεν έχουν πείσει, ενώ όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr σε δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Ταϊρίς Ράις κυρίως για εξωαγωνιστικούς λόγους!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιτίνο, Σάρας ή Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό - Παίζει δυνατά και πασίγνωστος Έλληνας κόουτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags