Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σε θρίλερ δείχνει ότι θα εξελιχθεί το θέμα του διαδόχου του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό
| 2019-11-16 14:55:00

Σε αυτόν τον κόουτς τα δίνει όλα - "Παίζει" και πρώην του Ολυμπιακού - Έκπληξη από το NBA!

του Pick n' Scroll
Σε αυτόν τον κόουτς τα δίνει όλα - "Παίζει" και πρώην του Ολυμπιακού - Έκπληξη από το NBA!

Χαμός τα σενάρια στον ΠΑΟ. Εναλλακτική με Έλληνα. Νέα ονόματα.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Σε θρίλερ δείχνει ότι θα εξελιχθεί το θέμα του διαδόχου του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό, γιατί κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του αυτή τη στιγμή στη φωτιά για το ποιος θα αποτελέσει το νέο προπονητή του Τριφυλλιού.

Η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο είναι η μεγάλη επιθυμία, αλλά δεν είναι κι εύκολο να υλοποιηθεί. Ο μεγάλος Αμερικάνος προπονητής ανέλαβε την Εθνική και θα ρίξει σημαντικό βάρος εκεί. Εχει την διάθεση να σηκώσει και δεύτερο καρπούζι στις πλάτες του; Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε, προς το παρόν, όμως, δεν έχει απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει, απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Αν όχι, το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη θα παίξει πολύ. Ο Ελληνας προπονητής έχει στα χέρια του την Ούνιξ Καζάν από το καλοκαίρι του 2017. Δεν έχει όρο, με τον οποίο μπορεί να φύγει τώρα. Πρέπει, δηλαδή, αν το αποφασίσει ο Παναθηναϊκός, να προσπαθήσει να πείσει τους Ρώσους να τον αφήσουν.

Σήμερα υπάρχει το παιχνίδι της Πάρμα με την Ούνιξ, που ίσως δείξει αρκετά για το μέλλον του Δημήτρη Πρίφτη. Αλλά και του Βαγγέλη Μάντζαρη, τον οποίο έχει παίκτη.

Για τον Παναθηναϊκό ακούγονται επίσης οι περιπτώσεις του Ιγκόρ Κοκόσκοφ και του Γιώργου Μπαρτζώκα, που η καθεμία, όμως, έχει τις δικές της πολύ μεγάλες δυσκολίες.

Όλα δείχνουν ότι στα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις και την Μπάγερν ο Παναθηναϊκός θα πάει με τον Γιώργο Βόβορα. Και στο τέλος επειδή του Γιαννακόπουλου του αρέσουν οι εκπλήξεις, αν δεν του κάτσουν αυτά που θέλει, δεν αποκλείεται να πάει σε άλλον προπονητή με θητεία στο ΝΒΑ. Όπως είπε άλλωστε και ο ίδιος "Παναθηναϊκός και λευκή πετσέτα δεν πάνε μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιτίνο, Σάρας ή Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό - Παίζει δυνατά και πασίγνωστος Έλληνας κόουτς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags