Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Βόβορας: Μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και πώς σκοπεύει να παίξει το Τριφύλλι!
| 2019-11-18 11:42:00

Πρώτη δήλωση Βόβορα μετά την απόλυση Πεδουλάκη - Πώς θα παίξει - "Θα έχουμε ελπίδες πρέπει αν..."

Sportdog Team
Πρώτη δήλωση Βόβορα μετά την απόλυση Πεδουλάκη - Πώς θα παίξει - "Θα έχουμε ελπίδες πρέπει αν..."

Πώς σκοπεύει να παίξει εναντίον της Ζαλκγίρις.

Παναθηναϊκός - Γιώργος Βόβορας: Μίλησε για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις και πώς σκοπεύει να παίξει το Τριφύλλι!

«Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών. Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια. Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ. Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την αναχώρηση για το Κάουνας.



Σε πιθανές αλλαγές: «Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις. Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το ματς με την Άλμπα: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε συγκέντρωση. Συνήθως μετά από μία τόσο κακή ήττα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Το πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags