Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωση για Σπανούλη-Πρίντεζη: "Έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ"
| 2019-11-18 14:55:00

Αποθέωση για Σπανούλη-Πρίντεζη: "Έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ"

Sportdog Team
Αποθέωση για Σπανούλη-Πρίντεζη: "Έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ολυμπιακός: Στην τεράστια εμπειρία αλλά και ποιότητα που διαθέτουν οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης, στάθηκε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Μόναχο, καθώς αντιμετωπίζουν τους Βαυαρούς και ο προπονητής του μίλησε για την αναμέτρηση:

"Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης προσφέρουν τεράστια εμπειρία στο παρκέ στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επίσης έχουν έναν από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, τον Μιλουτίνοφ. Οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί στην άμυνα και πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε μια σκληρή ομάδα και ελπίζουμε πως παρά τα προβλήματά μας θα παίξουμε για τη νίκη μπροστά στο κοινό μας", ανέφερε.

Ο Φινλανδός γκαρντ Πέτερι Κόπονεν είπε: "Ο Ολυμπιακός ξέρουμε πως έχει ποιότητα. Είναι μια ομάδα που έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες και θέλει να βρεθεί στα playoffs. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με την ενέργειά μας στο μέγιστο, μέσα στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags