Facebook Pixel Βόβορας: "Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Καλάθη - Μέρος της επιτυχίας στον Πεδουλάκη"
Μπάσκετ
| 2019-11-19 22:32:00

Βόβορας: "Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Καλάθη - Μέρος της επιτυχίας στον Πεδουλάκη"

Sportdog Team
Βόβορας: "Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Καλάθη - Μέρος της επιτυχίας στον Πεδουλάκη"

Όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Για το πλάνο που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ζαλγκίρις ο Γιώργος Βόβορας, που έκανε ξεχωριστή μνεία στον Παπαγιάννη, στον Νικ Καλάθη και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, κρατήσαμε το πλάνο μας για 40 λεπτά. Τα επιθετικά ριμπάουντ της Ζαλγκίρις και τα λάθη ήταν κομβικά στοιχεία στο ματς, κάναμε εξαιρετική δουλειά και στα δύο σημεία. Αυτά ήταν και τα κλειδιά του ματς.

Ο Παπαγιάννης έκανε πολύ καλή δουλειά. Αποφασίσαμε να ρισκάρουμε με μερικά στατιστικά της Ζαλγκίρις, ο Παπαγιάννης μας έδωσε μέγεθος στη ρακέτα και έκανε εξαιρετική δουλειά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Θέλαμε έναν ψηλό να ελέγξει τον ρυθμό και το παρκέ»,
είπε αρχικά.



Για τα τρίποντα του Καλάθη: «Ο Νικ έχει εξαιρετικά νούμερα και αυτοπεποίθηση. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Του έδωσαν έξι τρίποντα. Δεν μπορείς να τον σταματήσεις, ειδικά αν έχει χώρο και ευστοχήσει στα πρώτα σουτ».

Για την ατμόσφαιρα στη «Zalgirio Arena»: «Αν παίζεις σε τέτοιο γήπεδο, μπορείς να κρατήσεις την συγκέντρωση. Μας αρέσει να παίζουμε εδώ. Είχαμε κάποιες κακές ήττες πριν και τώρα είχαμε συγκέντρωση. Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε, να έχουμε συγκέντρωση και να παίξουμε ως ομάδα. Ήταν μία καλή ευκαιρία για μένα να ετοιμάσω ένα παιχνίδι και ένα μέρος της επιτυχίας ανήκει στον κόουτς Πεδουλάκη. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε έτσι, να χάνουμε για ένα πόντο. Η κόρη μου έχει γενέθλια και είπα στους παίκτες μου να κάνουν τη νίκη ως δώρο. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags