Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μην περιμένετε τον Σπανούλη, διώξτε Κεμζούρα"!
| 2019-11-20 12:46:00

"Άρρωστος ο Ολυμπιακός - Μην περιμένετε τον Σπανούλη - Διώξτε Κεμζούρα - Επιστροφή στην Α1"

του Γιώργου Κτενά
"Άρρωστος ο Ολυμπιακός - Μην περιμένετε τον Σπανούλη - Διώξτε Κεμζούρα - Επιστροφή στην Α1"

"Αστραπές" Νίκου Παύλου. "Τους έκανε όλους μάγκες - Έτσι πάει 8άδα".

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα γκαρντ, καθώς αυτή ίσως είναι η τελευταία σεζόν τού Σπανούλη που δεν μπορεί πια να λύσει το πρόβλημα της ομάδας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Παύλου.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος αναφέρθηκε, ακόμα, στην παρουσία των Πρίντεζη και Παπανικολάου, στο γεγονός ότι ο Μιλουτίνοφ δεν τροφοδοτείται επαρκώς, ενώ ήταν ξεκάθαρος για την ανάγκη να πάρουν οι Πειραιώτες έναν προπονητή που να μπορεί να "γυρίσει" την κατάσταση.

"Δεν λύνει το πρόβλημα ο Σπανούλης"

"Ο Ολυμπιακός είναι λίγο άρρωστος αυτή την περίοδο. Δεν θα τα έχανε ποτέ αυτά τα παιχνίδια, όπως το χθεσινό. Ενώ οι δύο ψηλοί ήταν φανταστικοί, βλέπεις ότι δεν είναι καλά η ομάδα. Ο Σπανούλης δεν είναι αυτός που ζήσαμε, έχει έλλειψη στα γκαρντ η ομάδα. Μην περιμένουμε ο Σπανούλης να λύσει το πρόβλημα όπως το έλυνε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω μήπως αυτή είναι και η τελευταία του χρόνια. Έκανε πολλά λάθη ο Ολυμπιακός, έπρεπε να είχαν καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι", σχολίασε αρχικά ο πεπειραμένος τεχνικός στο sportdog. 

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, χθες, ο Μιλουτίνοφ δεν αξιοποιήθηκε όσο πρέπει με πάσες μέσα στη ρακέτα. Γιατί συμβαίνει αυτό;

"Όταν ήταν καλά ο Σπανούλης, στα καλά του δηλαδή, τους έκανε όλους μάγκες. Τώρα ποιος θα τους πασάρει; Δεν μου αρέσουν αυτοί οι γκαρντ που υπάρχουν τώρα στον Ολυμπιακό. Πώς να αξιοποιηθεί από αυτούς ο Μιλουτίνοφ;".



"Να αλλάξει προπονητή άμεσα"

Πώς είδατε την υπόλοιπη ομάδα;

"Το βασικό ζήτημα στον Ολυμπιακό, αυτό που πρέπει να λύσει, θεωρώ ότι είναι εκείνο των γκαρντ. Εκεί βραχυκυκλώνει το παιχνίδι του. Εντάξει, ο Πρίντεζης ήταν ξανά πολύ καλός χθες, όπως και ο Παπανικολάου που τον είχαμε ξεχάσει. Έδειξε ότι πατάει καλά στα πόδια του".

Τελευταία ερώτηση με το κύριο θέμα που υπάρχει εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό: Χρειάζεται να αλλάξει, τελικά, προπονητή ο Ολυμπιακός;

"Νομίζω ότι εδώ και τώρα πρέπει να αλλάξει προπονητή η ομάδα, για να αλλάξει αν προλάβει ό,τι περισσότερο μπορεί. Προλαβαίνει ο Ολυμπιακός να πάρει εισιτήριο 8άδας; Δύσκολο, γιατί θεωρώ ότι ήδη οι πρώτες 6 ίσως και 7 θέσεις είναι κλεισμένες. Αλλά από εκεί και κάτω, από το 7 και κάτω, οι ομάδες δεν είναι καλές και μπορεί να βρει ένα εισιτήριο ο Ολυμπιακός.

Αν αλλάξει προπονητή, αν φέρει ένα δικό του παιδί από αυτά που ακούγονται, που ξέρει την ομάδα και τι χρειάζεται να κάνει, μπορεί να τα καταφέρει. Για εμάς, ως άνθρωποι που αγαπάμε το μπάσκετ, μακάρι να προχωρήσει και το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ψάχνει φόρμουλα για να επιστρέψει στην Α1. Μας έχουν τιμωρήσει που λείπουν και δεν είναι οπαδικό αυτό που λέω. Είχαμε δύο καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, βλέπαμε τουλάχιστον δύο ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, ενώ τώρα έχει μείνει μόνο ο Παναθηναϊκός". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η σπιταρόνα που έχασε ο Γιώργος Ανατολάκης σε πλειστηριασμό - Θα μείνεις άφωνος (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags