Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεταγραφή του Πιτίνο, "μπαμ" από το NBA!
| 2019-11-20 14:17:00

Γι’ αυτό έρχεται ο Πιτίνο - "Φτιάχνει" Παπαγιάννη, απογειώνει Φριντέτ - "Μπαμ" με ψηλό από το NBA!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό έρχεται ο Πιτίνο - "Φτιάχνει" Παπαγιάννη, απογειώνει Φριντέτ - "Μπαμ" με ψηλό από το NBA!

Δεν μπορούσε με Βόβορα. Τρέλα στον κόσμο για Final4. 

Παναθηναϊκός: Αυτό που όλος ο κόσμος του Εξάστερου ήθελε σαν τρελός, γίνεται πραγματικότητα. Εδώ και μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δούλευε την περίπτωση επιστροφής του Ρικ Πιτίνο και πλέον μένουν λεπτομέρειες, ώστε να τελειώσει το θέμα και ο Αμερικάνος προπονητής να επιστρέψει στο θρόνο του.

Ο Γιώργος Βόβορας τα πήγε εξαιρετικά χθες στο Κάουνας, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει ότι το καράβι του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαρύ. Και θέλει τον κατάλληλο καπετάνιο. Θέλει τον... Πιτίνο του.

Χθες, πάντως, η εμφάνιση που έκανε το "τριφύλλι", θύμισε εμφάνιση επί Πιτίνο. Γιατί ήταν μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος και με παίκτες που το μάτι τους γυάλιζε. Τώρα οι Πράσινοι περιμένουν ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια με τον Αμερικάνο στον πάγκο τους.

Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει μία μεταγραφή με το που γυρίσει ο Ρικ Πιτίνο. Προφανώς θα είναι ένας ακόμη ψηλός για τη φροντ-λάιν, αν και όπως φάνηκε πέρυσι ο Γιώργος Παπαγιάννης βρήκε τον εαυτό του με τον Αμερικάνο προπονητή. Πάντως, ο Έλληνας ψηλός ήταν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικός χθες.

Ο έμπειρος κόουτς θα βουτήξει στην πλούσια αγορά του ΝΒΑ για να βρει τον εκλεκτό του. Ήδη άλλωστε έχουν προταθεί αρκετά ονόματα με αυτό του πρώην των Σέλτικς, Αμίρ Τζόνσον, να ξεχωρίζει.

Από τον Ρικ Πιτίνο ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα περιμένει να βγάλει και τον πραγματικό εαυτό του Τζίμερ Φριντέτ. Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ δεν έχει παίξει ακόμη έτσι όπως περιμένουν όλοι. Δεν έχει δείξει έτσι όπως πρέπει τα πλούσια επιθετικά του προσόντα. Με τον έμπερο κόουτς όλοι περιμένουν ότι θα δουν τον πραγματικό παίκτη.

Όπως και να έχει, η πληροφορία περί επιστροφής του Αμερικάνου προπονητή έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας και το ενδεχόμενο παρουσίας στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας συζητιέται πλέον ολοένα και πιο έντονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο "μπαμ" από Αλαφούζο - Υπογράφει με... βαρύ όνομα - Ήταν "τελειωμένος" - Φτιάχνει ομαδάρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags