Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο: "Κανένα ρίσκο, ό,τι καλύτερο - Ξέρετε γιατί βρίζουν τον Καλάθη;"
| 2019-11-20 15:30:00

"Σοφός Πιτίνο, κανένα ρίσκο, ό,τι καλύτερο - Ξέρετε γιατί βρίζουν τον Καλάθη;" - Αποθέωση Βόβορα!

του Γιώργου Κτενά
"Σοφός Πιτίνο, κανένα ρίσκο, ό,τι καλύτερο - Ξέρετε γιατί βρίζουν τον Καλάθη;" - Αποθέωση Βόβορα!

Έμπειρος κόουτς στο sportdog για τις εξελίξεις στον Εξάστερο.

Παναθηναϊκός: Ως τον σοφό τής υπόθεσης χαρακτήρισε τον Ρικ Πιτίνο στο sportdog ο Ντίνος Καλαμπάκος, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ για την επιστροφή τού Αμερικανού προπονητή στον Παναθηναϊκό.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε στο ελάχιστο ρίσκο που παίρνουν οι Πράσινοι με την επιλογή του πεπειραμένου κόουτς, ενώ σχολίασε και τη χθεσινή των Πράσινων στο Κάουνας με τον Γιώργο Βόβορα στην άκρη του πάγκου. 

Κύριε Καλαμπάκο, πώς σχολιάζετε το ρεπορτάζ που θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει με τον Ρικ Πιτίνο για να επιστρέψει στην ομάδα;

"Η καλύτερη λύση είναι η δοκιμασμένη λύση. Δηλαδή ο Ρικ Πιτίνο. Το έκανε και πέρσι ο Παναθηναϊκός και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Νομίζω πως είναι ο,τι καλύτερο για την ομάδα, δεν έχει να ρισκάρει σε τίποτα με την επιλογή του Πιτίνο. Μια χαρά είναι η επιλογή του, θα βρει όλες τις λύσεις στον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο σοφός της υπόθεσης".



"Γι' αυτό τα ακούει ο Καλάθης"

"Έβγαλαν αντίδραση τα παιδιά μετά από όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα. Ήταν καλοί, συμπαγείς, έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν και να προστατεύσουν το όνομα και την ιστορία τους. Έπαιξαν καλά, ήταν διαβασμένοι καλά, στο τέλος στριμώχτηκαν λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν συγκεντρωμένοι για 39,5 λεπτά", σχολίασε ο Ν. Καλαμπάκος στο sportdog για τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Πώς είδατε παίκτες όπως ο Παπαπέτρου, ο ΝτεΣόν Τόμας, ο Παπαγιάννης ή ακόμα και ο Καλάθης, που έχει ακούσει πολλά ξανά τη φετινή περίοδο;

"Όλοι ήταν τρομεροί, υπήρχε εμπιστοσύνη σε ό,τι έκαναν, έβγαλαν αντίδραση για την ομάδα τους. Για τον Καλάθη και όσα ακούει κατά καιρούς, κάπου νομίζω ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες ακούνε πολλά. Είναι και το ιδίωμα του Έλληνα να συμπεριφερόμαστε με αυτόν τον τρόπο απέναντι ακόμα και σε ανθρώπους που δεδομένα έχουν αξία".

Τέλος, ποια είναι η άποψή σας για την παρουσία του Βόβορα στην άκρη του πάγκου;

"Αυτό το παιδί βρίσκεται χρόνια στον Παναθηναϊκό, το έχει ξαναδεί αυτό το έργο. Όποτε φεύγει ένας προπονητής, αναλαμβάνει για ένα, δύο, τρία ματς την ομάδα. Την ξέρει καλά την ομάδα, γνωρίζει τους παίκτες, ξέρει πώς να τους συμπεριφερθεί".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags