Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωσε φιλάθλους και Ρούμπιτ ο Πρίντεζης
Μπάσκετ
| 2019-11-21 23:35:00

Φοβερές ατάκες Πρίντεζη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Ποιον παίκτη αποθέωσε

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Πρίντεζη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Ποιον παίκτη αποθέωσε

Τι είπε για το ματς με Άλμπα και την ήττα από τη Μπάγερν.

Ολυμπιακός: Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πείσμωσε μετά την ήττα από τη Μπάγερν στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης έπειτα από τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Άλμπα.

Μιλώντας στη Nova, ο "Πριντ" είπε τα καλύτερα για τη συνεισφορά του Ογκουστίν Ρούμπιτ στη νίκη, ενώ αποθέωσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη συμπαράτασή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προχθές χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και μας πείραξε πολύ. Έχουμε βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι οι νίκες όσο καλά κι αν παίζεις. Σήμερα μπήκαμε πεισμωμένοι. Ξέραμε ότι αν ήμασταν χαλαροί, μπορούσε να μας τιμωρήσει.

Προσπαθούμε να βρίσκουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οφείλαμε να έχουμε και καλές επιστροφές στην άμυνα και τα πήγαμε πολύ καλά γενικά. Ο προπονητής προσπάθησε να μας βάλει κάποιους κανόνες της δικής του φιλοσοφίας, να μας πει τι θέλει από τον καθένα. Θα προσπαθήσουμε στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Σε ερώτηση για το αν η άμυνα ή η επίθεση ορίζει την ταυτότητα των Πειραιωτών απάντησε: «Στο σύγχρονο μπάσκετ, αν δεν παίξεις άμυνα, δεν έχεις ελπίδα. Φυσικά, και η επίθεση παίζει ρόλο».

Για τη συνύπαρξή του με τον Ρούμπιτ, απάντησε: «Είναι πολύ σημαντικό να συμπληρώνει ο ένας παίκτης τον άλλο σε μία 5άδα. Κάποια παιχνίδια μπορεί να μην βγουν σε μένα και να πρέπει να βγουν στον άλλον παίκτη της ίδιας θέσης. Πάντα στην ομάδα μας το είχαμε αυτό».

Κλείνοντας, δήλωσε: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για τη συγκλονιστική παρουσία του σήμερα. Ήρθαν πάρα πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags