Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διαθέσιμα τα εισιτήρια όλων των αγώνων της σεζόν
Μπάσκετ
| 2019-11-22 16:55:00

Τρομερή κίνηση του Παναθηναϊκού - Έτσι "φτιάχνει" τους οπαδούς του - Τι ανακοίνωσε για... Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση του Παναθηναϊκού - Έτσι "φτιάχνει" τους οπαδούς του - Τι ανακοίνωσε για... Ολυμπιακό!

Φοβερό αυτό που ετοιμάζουν οι Πράσινοι.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προέβη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για όλους τους αγώνες του στο ΟΑΚΑ, τόσο στη Basket League όσο και στη Euroleague, είναι ήδη διαθέσιμα στο κοινό.

Αυτό σημαίνει πως οι φίλαθλοι μπορούν να κλείσουν από τώρα τα "μαγικά χαρτάκια" για τις αναμετρήσεις που τους ενδιαφέρουν, στις οποίες φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6 Δεκεμβρίου).

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή ανοίγει τον δρόμο ώστε να υπάρξει sold out από πολύ νωρίς στα μεγάλα παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα για να προλάβουν να κλείσουν θέση.

Παράλληλα, οι Πράσινοι παρουσίασαν την «Six Star εμπειρία». Όποιος την αγοράζει θα βρίσκεται μια ανάσα από το παρκέ, θα παρακολουθεί μια προπόνηση του Ρικ Πιτίνο και θα έχει ξεχωριστά προνόμια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας τόσο για τη Euroleague, όσο και για το πρωτάθλημα της EKO Basket League.

Παράλληλα, τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συγκεκριμένους αγώνες με διαφορετικό τρόπο και επιπλέον προνόμια, ώστε να βιώσουν στον απόλυτο βαθμό μία… Six Star εμπειρία!

Επιλέξτε τώρα κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα τα οποία σας δίνουν την ευκαιρία:

• Να βρίσκεστε μία ανάσα από παρκέ

• Να παρακολουθήσετε από κοντά προπόνηση της ομάδας

• Να αποκτήσετε πρόσβαση στο VIP Lounge

• Να έχετε τη δική σας θέση Parking

• Να αποκτήσετε αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μας και σημαντικό εκπτώσεις από το PAOSHOP

Ζήστε στο έπακρο την απόλυτη εμπειρία θέασης ενός αγώνα στο γήπεδό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως σταματά η λειτουργία των εκδοτηρίων που βρίσκονται στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πλέον, η διάθεση των εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, θα γίνεται διαδικτυακά, μέσω του viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, καθώς και από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας με τους κάτωθι τρόπους:

•Διαδικτυακά, μέσω του paobc.gr και του viva.gr.

·       Από τα φυσικά σημεία πώλησης της VIVA, δηλαδή τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Ευριπίδης, Viva Spot Τεχνόπολη και Yoleni’s.

·       Τηλεφωνικά στο 11876

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

*Σημειώνεται πως για τους φιλάθλους που δεν είναι μέλη στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θέλουν να προμηθευτούν μεμονωμένο εισιτήριο για κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags