Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Βόβορα για Φριντέτ - "Τι μας είπε ο Πιτίνο - Αυτό θέλει να βελτιώσει"
Μπάσκετ
| 2019-11-25 23:00:00

Τρομερή ατάκα Βόβορα για Φριντέτ - "Τι μας είπε ο Πιτίνο - Αυτό θέλει να βελτιώσει"

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Βόβορα για Φριντέτ - "Τι μας είπε ο Πιτίνο - Αυτό θέλει να βελτιώσει"

Αποθέωσε τους δύο Αμερικανούς ο προπονητής του ΠΑΟ.

Μετά την εμφατική νίκη του Παναθηναϊκού με 130-81 επί του Ηρακλή, ο Γιώργος Βόβορας αποθέωσε τον Τζίμερ Φριντέτ, για τον οποίο τόνισε πως απέδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επερχόμενη άφιξη του Ρικ Πιτίνο, δηλώνοντας ότι το ζητούμενο για τον Αμερικανό είναι η βελτίωση της άμυνας του Τριφυλλιού, όπως τόνισε και στις ομιλίες του προς την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω παίξαμε ένα πολύ σοβαρό ματς για 40 λεπτά, κάτι το οποίο ήταν κι ο στόχος μας: να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το καταφέραμε... Είχαμε πολλούς παίκτες με καλά ποσοστά, ειδικότερα τον Φριντέτ που έδειξε πόσο επαγγελματίας είναι. Έκανε μια καλή προπόνηση χθες και μπήκε από το πρώτο λεπτό με εξαιρετική νοοτροπία. Δείχνει το πώς χτίζεται μια ομάδα.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που δούλεψαν πολύ σοβαρά. Έρχεται μια δύσκολη συνέχεια και με τη συνδρομή του κόουτς Πιτίνο πιστεύω πως η ομάδα θα κάνει το βήμα παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Ηρακλή, ο οποίος είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα» και συνέχισε λέγοντας:

«Όταν έχεις ένα ρόστερ δώδεκα παικτών, ένα πλήρες ρόστερ, η απαίτηση που πρέπει να έχει ο προπονητής και είναι κι αυτό που τους είπαμε, είναι να έχουμε την ίδια ενέργεια και ρυθμό χωρίς συναισθήματα. Η ομάδα χτίζεται, θέλει τον χρόνο της κι όταν δεν έχεις πολλές προπονήσεις, καθώς σε τρεις ημέρες παίζεις με την Μπασκόνια που είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να αξιοποιήσεις αυτό το ματς για να είσαι έτοιμος για το επόμενο».

Τέλος, αναφορικά με τον Ρικ Πιτίνο, είπε: «Ο κόουτς Πιτίνο έδειξε και πέρσι ότι θέλει μια ομάδα που σε κάθε κατοχή να παίζει με μεγάλη ενέργεια, να χρησιμοποιεί χέρια και να κάνει deflections. Να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να παίζει physical. Όπως έχει χτιστεί αυτή η ομάδα, μικρές λεπτομέρειες μας έλειπαν, αν μπορέσουμε να γίνουμε συνεπείς στην άμυνα γιατί στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Το Νο1 και στις ομιλίες είναι αυτό που είπε, να βελτιώσουμε την άμυνά μας, τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να μας δώσουν πολύ σημαντικές νίκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags