Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες Παππά για Πιτίνο - "Δεν επιτρέπεται να χάνουμε... - Επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός"!
Μπάσκετ
| 2019-11-27 19:13:00

Ατακάρες Παππά για Πιτίνο - "Δεν επιτρέπεται να χάνουμε... - Επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός"!

Sportdog Team
Ατακάρες Παππά για Πιτίνο - "Δεν επιτρέπεται να χάνουμε... - Επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός"!

Φοβερή δήλωση του Έλληνα γκαρντ.

Ο Νίκος Παππάς αποθέωσε τον Ρικ Πιτίνο, τονίζοντας είναι πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό να τον έχει στον πάγκο του.

Παράλληλα, ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία του Τριφυλλιού στη Euroleague, δηλώνοντας ότι είναι ψυχοφθόρο το γεγονός ότι μετατρέπει όλα τα παιχνίδια σε ντέρμπι, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν επιτρέπεται ο Παναθηναϊκός να χάνει μέσα στην έδρα του από ομάδες όπως η Άλμπα Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Πιτίνο: «Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να αφουγκραστεί την ψυχολογία μας. Από εβδομάδα που θα μπούμε σε ρυθμό Πιτίνο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, γιατί έχουμε κάνει μια προπόνηση μόνο. Είναι πολυτέλεια για μας που θα συνεργαζόμαστε με αυτόν τον άνθρωπο»,

Για την ήττα από την Άλμπα: «Είχε πληγωθεί ο εγωισμός μας μετά την ήττα από την Άλμπα. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε στην έδρα μας από την Άλμπα, με όλο τον σεβασμό στην συγκεκριμένη ομάδα. Θέλαμε να αντιδράσουμε, καταφέραμε να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μπασκόνια: «Η Μπασκόνια είναι μια γρήγορη και αθλητική ομάδα, με κομβικούς παίκτες όπως ο Σενγκέλια και ο Στάουσκας. Στην έδρα μας εμείς πρέπει να κάνουμε κουμάντο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι λίγο ψυχοφθόρο που κάνουμε όλα τα παιχνίδια ντέρμπι, είναι λίγο επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags