Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Γιώργος Πρίντεζης: Απίθανες δηλώσεις Πρίντεζη για Εθνική και Πιτίνο - Τι εννοούσε; - Διάβασε να μείνεις
Μπάσκετ
| 2019-11-29 23:47:00

Απίθανες δηλώσεις Πρίντεζη για Εθνική και Πιτίνο - Τι εννοούσε; - Διάβασε να μείνεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανες δηλώσεις Πρίντεζη για Εθνική και Πιτίνο - Τι εννοούσε; - Διάβασε να μείνεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα... μάσησε ο άσος του Ολυμπιακού!

Εθνική Ελλάδας - Γιώργος Πρίντεζης: Θέση για το θέμα των ημερών πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος μετά τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Αρμάνι, θέλησε να δώσει εξηγήσεις για την επιστολή των παικτών του Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ, με την οποία θέτουν τους εαυτούς τους εκτός Εθνικής λόγω της παρουσίας του Ρικ Πιτίνο.

Ο Έλληνας άσος τόνισε πως θέλει να βρεθεί λύση, ώστε να παίξει αυτός και οι Παπανικολάου - Κόνιαρης στην Εθνική, όμως δεν... ξεκαθάρισε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και μπέρδεψε τα πράγματα ακόμα περισσότερο κάνοντας αναφορά και στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Πρίντεζης μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Κακώς βγήκε προς τα έξω, ήταν μία προσωπική επιλογή των παικτών μέσω της ομάδας. Ουσιαστικά εκφράζουμε μία δυσσαρέσκεια για κάποια θέματα, τίποτα παραπάνω. Κανένας από εμάς δεν έχει γυρίσει την πλάτη του στην Εθνική. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, να έχω την υγεία μου και να παίξω ξανά εκεί. Είναι κάποιες δύσκολες καταστάσεις... Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκβιάσει, εγώ νιώθω πολύ λίγος για να κάνω κάτι τέτοιο. Μακάρι να βρεθεί λύση και να παίξουμε ξανά στην Εθνική, την αγαπάμε όλοι πολύ.

Μακάρι να βρεθεί μία λύση και να είμαστε κι εμείς στην Εθνική. Δεν εκβιάζουμε με την επιστολή μας, εμείς θέλουμε να βρεθεί λύση. Έχουν γίνει κάποιες καταστάσεις παλαιότερα με κάποιες δηλώσεις του προέδρου, με έναν μύθο, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Βρεθήκαμε με τον Πιτίνο, μαζί με τον Κώστα και μιλήσαμε. Τον εκτιμάμε ως προπονητή και χαρήκαμε που θα είναι στην Εθνική. Αλλά έχουν γίνει κάποια πράγματα και... μακάρι να βρεθεί μία λύση και να δώσουμε το "παρών".

Αναφορικά με τη νίκη επί τη Αρμάνι, ο «Πριντ» είπε: «Θεωρώ πως είμαστε βελτιωμένοι, δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και δεν ξέρω πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτό, αλλά είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στην Ευρωλίγκα η χημεία μετρά περισσότερο, ακόμη και από μεταγραφές. Με τις δύο προσθήκες που έγιναν έχουν μοιραστεί καλύτερα οι ρόλοι στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χοντρό παρασκήνιο με Πρίντεζη-Παπανικολάου: Τι λένε οι Αγγελόπουλοι, "βράζουν" τις τελευταίες ώρες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags