Facebook Pixel Basket League: Σούπερ Πανιώνιος "πάτησε" τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη!
Μπάσκετ
| 2019-11-30 22:05:00

Σούπερ Πανιώνιος "πάτησε" τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη!

Sportdog Team
Σούπερ Πανιώνιος "πάτησε" τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη!

Τεράστια νίκη με 97-87.

Μία σπουδαία νίκη παραμονής πανηγύρισε ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 97-87. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν εξαιρετική έξω από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ στην τελευταία περίοδο σημείωσε 35 πόντους και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία της δίνει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονής.

Ο Πανιώνιος με πρωταγωνιστή τον Ντουρέν μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 14-7. Ο Χαραλαμπίδης έριξε στη μάχη τον Μπεστ και αυτός έκανε εξ αρχής αισθητή την παρουσία του. Ο Καναδός χτύπησε στην άμυνα τον Βεργίνη και κατάφερε να φέρει τον ΠΑΟΚ σε απόσταση αναπνοής (19-16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και με αιχμή του δόρατος τους ψηλούς του έφερε τούμπα το ματς (22-30). Ο Πανιώνιος, όμως, δεν τα παράτησε. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με συνεχόμενα τρίποντα και με πρωταγωνιστή τον Σάμπιουελς κατάφερε να περάσει ξανά μπροστά στο σκορ (45-44).

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε λύσεις στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να κλείσει την τρίτη περίοδο μπροστά με 68-62. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, ο Πανιώνιος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν συνολικά 35 πόντους και πήραν τη νίκη με 97-87 και πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονής.

ΠΗΓΗ: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags