03/12/19 - 09:08

"Βόμβα" Βασιλακόπουλου: "Δεν έγραψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ανακοίνωση" - Ατάκα για Πιτίνο

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ στο προσκήνιο.

Sportdog Team
"Βόμβα" Βασιλακόπουλου: "Δεν έγραψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την ανακοίνωση" - Ατάκα για Πιτίνο
2.112views 0shares

Γιώργος Βασιλακόπουλος: Στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τους παίκτες του Ολυμπιακού και την Εθνική ομάδα, αναφέρθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ σε δηλώσεις του.

«Δεν την έχουν γράψει οι ίδιοι και δεν είναι σωστό σε μια τέτοια υπόθεση να εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι αθλητές έχουν και άποψη και προσωπικότητα, ώστε να μην παρασύρονται από κανέναν», ανέφερε στα «Νέα» ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εύρεση λύσης στο ζήτημα, λέγοντας:

«Δεν θεωρώ ότι υφίσταται λόγος σοβαρής ανησυχίας. Πιστεύω ότι και τα τρία παιδιά, των οποίων το ήθος είναι αποδεδειγμένα άμεμπτο και άριστο, θα αναθεωρήσουν την άποψη τους και θα δώσουν το “παρών” το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα. Θα επιδιώξω να συναντηθώ μαζί τους και να λύσουμε το πρόβλημα με ψυχραιμία, με τις κατάλληλες κινήσεις και χωρίς φωνές και αντιπαραθέσεις. Η Εθνική πρέπει να βρίσκεται πάντοτε υπεράνω όλων».

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Συμφωνήσαμε με τον καλύτερο δυνατό προπονητή, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τον στόχο μας και να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επειδή λέγονται πολλά γύρω από αυτή την υπόθεση, οφείλω να διευκρινίσω ότι το 2008 ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έφυγε από την Εθνική, επειδή από τον Φεβρουάριο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Έφυγε, διότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας και καταφύγαμε στη λύση του Γιόνας Καζλάουσκας».

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Κανείς δεν πρέπει να βάζει λάδι στη φωτιά, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει μπροστά μας το ντέρμπι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό. Ας κατέβουν οι τόνοι, ώστε στο επίκεντρο να βρίσκεται μόνο ο αγώνας και τίποτε άλλο».'


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ