Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι - Ανακοίνωση με νόημα για τους "συνήθεις υπόπτους"
Μπάσκετ
| 2019-12-05 16:55:00

"Καμπανάκι" του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι - Ανακοίνωση με νόημα για τους "συνήθεις υπόπτους"

Sportdog Team
"Καμπανάκι" του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι - Ανακοίνωση με νόημα για τους "συνήθεις υπόπτους"

Ανεβαίνει το θερμόμετρο πριν τη μάχη με Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ενόψει του αυριανού ντέρμπι για τη Euroleague στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητά από τους φιλάθλους να αποφύγουν συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε τιμωρία της ομάδας.

Οι Πράσινοι επισημαίνουν ότι απαγορεύονται οι φωτοβολίδες, οι κροτίδες και τα λέιζερ ενώ αναφέρονται στους παίκτες και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως "συνήθεις υπόπτους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα, καθώς άπασες οι θύρες θα είναι ανοιχτές από τις 19.30, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός και να λάβουν χώρα οι έλεγχοι από τους αρμοδίους κατά την είσοδο. 

Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε πως κροτίδες, λέιζερ, φωτοβολίδες ρητώς απαγορεύονται και το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημία για την Ομάδα μας. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις, μην παρασυρθείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τιμωρία μας. Ενισχύστε με το μοναδικό σας πάθος, δείξτε γιατί έχουμε την πιο δυνατή έδρα σε όλην την Ευρώπη, γίνετε για μια ακόμη φορά ο έκτος παίκτης μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ. 

Αυτήν την Παρασκευή, η Ομάδα μας με την απόδοσή της στο παρκέ και εσείς, με την άριστη απόδοσή σας στην κερκίδα, ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο για μια ακόμη φορά το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου, πάντα με πίστη και σεβασμό στις αξίες που εμείς διαχρονικά πρεσβεύουμε. 

Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ακόμη υπέροχη ανάμνηση στο σύνηθες μέρος με τους συνήθεις υπόπτους. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags